Овен Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но

...
Овен Шансовете за успех са по-високи, отколкото си мислите, но
Коментари Харесай

Вижте какво вещаят звездите за фаталния петък 13-и

Овен
Шансовете за триумф са по-високи, в сравнение с си мислите, само че е нужна самодейност да се приближите до мечтаните резултати. Ограничете разноските за наслаждение. Бъдете по-учтиви с останалите.

Телец
Днес ще си бъдете изцяло самодостатъчни. Добрият витален тонус ще спомогне да се справите с многочислените си задания. Това е подобаващият миг да осъществите остарели проекти, да извършите това, което е замислено от дълго време.

Близнаци
Денят подхожда за стратегическо обмисляне. Разчитайте единствено на личните си сили. Бързо ще се ориентирате накъде да поемете. Избягвайте да се концентрирате върху неприятните неща от всекидневието.

Рак
На фона на днешните събития животът ще протича умерено и без основни промени. Добре ще е за вас, в случай че поддържате връзка през днешния ден по-избирателно. Въздържайте се от импулсивни действия и дейности.

Лъв
Вашият креативен капацитет ще бъде на нужната висота през днешния ден. Енергия и мощ въобще няма да ви липсват. Пред множеството от вас ще се разкрият необятни благоприятни условия, от които е добре да се възползвате.

Дева
Успехи ще имате в интелектуалната и креативна активност, където ще бъдете въодушевени от някакви нови хрумвания. Обективното усещане на действителността и личните благоприятни условия ще ви оказват помощ да постигнете мечтаното.

Везни
Много е значимо вярно да организирате деня си и да не бързате нищо да предприемате без задоволително добре да сте обмислили. Възможно е да зародят дребни проблеми, които да изискват вашето наложително внимание.

Скорпион
Добри вероятности ще се открият пред тези, които не се боят да излязат напред или да изправят пред по-силните съперници. Възможно е да се стигне до помиряване на тези, които са били в свада, да уредят остарели различия.

Стрелец
Не сте застраховани от неприятности, само че ще запазите жизнен духът си през целия ден. Това ще ви помогне по-лесно да се справяте с делата си. Внесете ред и естетика на работното си място.

K озирог
Концентрирайте се върху обособените фрагменти на замислените към този момент каузи. Този ден не подготвя към интензивно търсене на нови решения и намиране на излаз. Повече подхожда за рутинна работа и практични дейности.

Водолей
Засилва се ползата ви към светският живот. Появява се предпочитание за другарство с повече хора, за определяне на нови запознанства. Но в контактите си би трябвало да бъдете повече внимателни и деликатни.

Риби
Денят е подобаващ за решение на разнообразни дребни въпроси, както на работа, по този начин и в фамилията. Някои от вас ще търсят мощни чувства, нови изкушения. Да внимават тези, които са обвързани към този момент.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР