Овен Роден да проявява смелост и дързост, проблемът му е,

...
Овен Роден да проявява смелост и дързост, проблемът му е,
Коментари Харесай

Каква е вашата мисия в живота според ЗОДИЯТА

Овен

Роден да демонстрира храброст и смелост, казусът му е, че може да прекали с упоритостта и арогантността си и това да го трансформира от водач в ужасяващ деспот. Единственото, което би трябвало да прави, е да внимава и да не изпада в крайности.



Телец

Неговата цел в живота е да трансформира концепциите си в действителност, като единственият му минус е, че може да се възгордее прекомерно. Хубаво е да помни, че всичко материално е краткотрайно, а скъпото е " невидимо за очите ". 

Близнаци

Контактни и жизнерадостни и страхотни повелители на думите, само че са непостоянни и от време на време злоупотребяват с умеенето си да омайват. Ако съумеят да употребяват и насочат вярно интелигентността, си ще реализиран огромни триумфи.

Рак

Дошъл е на земята с желанието да сплоти дома и фамилията. Стига да не е прекомерно прочувствен, както има навика да прави, ще бъде безконечен победител. 

Лъв

Неговата задача е да е водач и да бъде превъзходен образец за подражателство. Но, в случай че се самозабрави, е изцяло допустимо да се препъне в личното си достолепие, нарцисизъм и суетност. Трябва да внимава тъкмо с това и е кадърен на великолепие.

Дева

Тя служи като образец за принципност и продуктивност за човешкия жанр, а минусът й е, че е прекомерно взискателна и дребнава. Трябва да бъде по-голям реалист и да не изисква прекомерно от себе си и изключително от хората към нея.

Везни

В живота те се стремят към правдивост и обичат да се отдават се напълно, без да желаят нищо в подмяна. Везните ще бъдат по-щастливи, в случай че демонстрират повече милосърдие, към човешките дефекти.

Скорпион

Мисията му в живота е да разбули житейските загадки и да управлява пристрастеностите на хората. А в случай че реализира по-голяма организация и води по-скромен и удобен живот, ще съумее да се оправи със самия себе си и да реализира триумф.

Стрелец

Той е странник, кадърен да търси познанието и разбирането за това, което става по другите земи. Само не трябва да позволява да го повалят дребните неща от живота, които мощно го безпокоят и тормозят!

Козирог

Роден е, с цел да постанова измежду хората нравственост и непорочие, както и положителните планове, като би трябвало да разбере, че всичко има смисъл.



Водолей

Мисията на този знак е да бъде умен и свободен по дух и той обича да се опълчва на всяка власт и се стреми да живее без правила в собствен личен свят. Водолея би трябвало да балансира и да бъде по-практичен.

Риби

Родени, с цел да водят човечеството към еволюция на духа, те имат голям магичен и тайнствен капацитет, като рибите са склонни са да не одобряват нито разсъдъка, нито отговорностите. Те би трябвало да намерят салдото сред рационалното и мистичното в живота си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР