Овен През този ден ще разберете, че още не е

...
Овен През този ден ще разберете, че още не е
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 23 ноември 2022 г.

Овен
През този ден ще разберете, че още не е късно да върнете всичкото хубаво, което е било сред Вас и Вашия обичан човек. Трябва единствено да полжите достаъчно количество старания: ни повече, ни по-малко. Всеки дефицит или престарание ще докара до световен неуспех на задачата.
Телец
Днес Ви чака прилив на позитивизъм, под формата на смях и овации. Сега Вие сте звездата в нечий живот. В необикновената обстановка, обвързвана с общуването, би трябвало да преминете по цялата дължина на сцената, и да издемонстрирате най-хубавото им осъществяване. Някой търси завладяващо въздействие или ентусиазъм, а Вие може да се окажете идеалния претендент. Усещате талази на уверена сила, и всички късчета в пъзела се подреждат в картинка.

Близнаци
Готови ли сте да се избавите от своите прекарвания и да се подготвите за странствуване? Ако отговорът Ви е „ да ”, това е просто превъзходно, защото след неотдавнашните събития, сте го заслужили. Това не значи, че би трябвало да се хванете за всяка опция за премеждие, изключително в случай че у Вас има работа, която би трябвало да свършите преди да отпутуване. Но би трябвало да знаете, че за всички ще бъде добре, в случай че отхвърлите всички подозрения и безпричинно възприятие за виновност. Престанете да се терзаете и продължавайте да вървите напред.

Рак
Събитията от този ден може да употребявате в собствен интерес, в случай че съумеете да се приспособите към обстановката. На ставащите промени би трябвало да реагирате доста бързо, и трактически няма да имате време за размисли. Именно по тази причина интуицията през днешния ден се оказва доста по-полезна от логиката и си намира разнообразно приложение на много места. Възможно е леко неразположение, а вечерта са евентуални главоболие и безсъница. Търсете познания, които ще Ви оказват помощ да забравите компликациите и проблемите. Неприятни диалози и изясняване на връзките не са желателни. Те елементарно може да прераснат в кавга, за която дълго ще съжалявате.

Лъв
Ще Ви нападат призраците на предишното през този ден. Неочаквано ще Ви се прииска, да се върнете при своя в миналото обичан човек или най-малко да го видите, да почувствате неговия глас и да усетите, че е паралелно с Вас. Много е значимо това да не скапе връзките Ви със сегашната половинка.

Дева
Вашите характерни гении в дадения миг Ви издигат до сан Звезда, по тази причина се подгответе да се наслаждавате на популярност. Едни от Вашите козове е способността Ви мигновено да въвеждате ред във всичко, както и да добавяте искра към всичко, с което се занимавате. Всяко мероприятие, което организирате, е обречено на триумф, доколкото е изпълнено с наслада и топлина. Плановете Ви се осъществят, без значение от зависта на светските лъвове.

Везни
Днес ще Ви бъде много мъчно и самотно, защото Вашият обичан човек няма да се отличава с увереност и разговорчивост, което значи, че цялата самодейност би трябвало да проявявате независимо и без ничия помощ, а това няма да помогне за възстановяване на настроението.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Може да преуспеете в комплицирана и значима работа, само че дребните задания през днешния ден ще се вземат решение по-трудно от нормално, и ще изискват повече старание. Ще развалите връзките със съдружниците и с хората, които по-рано драговолно са Ви се притичали на помощ, само че пък има късмет да се сдобрите с тези, които сте считали за съперници и врагове. Неочакван разказ, ослепителен и завлдяващ, може да стартира през този ден. Той няма да е нескончаем и ще Ви донесе много премеждия, само че ще останат мемоари, към които ще се връщате още веднъж и още веднъж. С обичания човек може да зародят разногласия по отношение на разликите на проектите за бъдещето.

Козирог
Сега небесата са в чудесно въодушевление – в такова, че желаят да оказват помощ на всеки от нас да откри идеалния сътрудник. Във Вашия случай това е изключително настоящо. Вселената има твърдото предпочитание да Ви помогне да си намерите не краткотраен, а непрекъснат сътрудник, който да не е просто подобаващ. Той би трябвало да бъде идеален. При всички положения ще намерят метод да Ви насочат, с цел да стигнете до това съдбоносно запознанство.

Водолей
Не би трябвало да се обиждате през днешния ден на своята половинка, даже и да прави напълно неприемливи неща. Целта му ще е да Ви достави наслаждение, да Ви направи щастливи и да Ви накара да се усмихнете. Дайте си сметка, че в основата на отрицателното му държание, са в действителност положителни планове.

Риби
Днес на Вашия обичан човек няма да е елементарно да си потвърди нуждата от това или това деяние. За него би било доста по- елементарно, в случай че към неговите причини се прибавят и Вашите. Само че те би трябвало да са фактически безапелационни и несъкрушими, другояче нищо няма да костват.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР