ОВЕН Повечето ви днешни неприятности ще са свързани с личните

...
ОВЕН Повечето ви днешни неприятности ще са свързани с личните
Коментари Харесай

ХОРОСКОПЪТ ЗА 3 ДЕКЕМВРИ: Раци, общувайте с хора, които добре познавате! Козирози, поставяйте си конкретни цели!

 ОВЕН
Повечето ви днешни неприятности ще са свързани с персоналните връзки. Ще ви нападат тъкмо проблемите, които дълго време сте „ замитали под килима “ и сте се правили, че не забелязвате. След обяд ситуацията още веднъж ще се успокои и ще можете да разполагате със себе си по метода, който ви е най-приятен. Ще разполагате с задоволително независимост за независими дейности и решения, даже за опити във всички посоки, които са ви значими – специалност, бизнес, финанси. Ще можете да съчетаете персоналните си ползи с обществените и да постигнете забележително положителни резултати.

 ТЕЛЕЦ
За справяне с някои действия ще се наложи да ползвате насъбрания опит и даже подобен, от който преди време не сте получили най-хубавите вероятни резултати. Този път обстановката е друга и това, което тогава е създавало усложнения, в този момент ще се окаже потребно. Не се отхвърляйте от замислите си, даже и да напредвате постепенно или пък да ви се коства, че резултатът няма да си заслужава вложените старания. Фактите ще ви убедят, че грешите. Независимо от първичните ви планове, ще съумеете да напреднете с действия, свързани най-вече с имуществото ви.

 БЛИЗНАЦИ
През първите часове на днешния ден настроението ви на моменти ще е неустойчиво и ще сте много по-раздразнителни от нормално. Усетите ли повишаване на вътрешното си напрежение без забележима причина, ограничете контактите. Занимавайте се най-вече с познати, рутинни задания, колкото и да са отегчителни. Така ще намалите вероятността за досадна неточност, която освен ще навреди на престижа и връзките ви с сътрудниците, само че може да провокира и финансови загуби. В края на деня ще започнете да се чувствате по-сигурни в себе си, в случай че имате предпочитание, може да повишите интензивността си.

 РАК
Някои от получените от вас нови оферти за бизнес освен ще се окажат чиста машинация, а може и да ви въвлекат в измамнически схеми и да попаднете във фокуса на наказателните институции. Изобщо, в този ден се придържайте най-вече към настоящите си нормални отговорности и общувайте с хора, които добре познавате. Новите контакти, занимания, способи на работа, на които се натъквате, преди всичко ще са мотив за неприятности, а не за радостни прекарвания. Ще довършите в точния момент и качествено всички набелязани задания, в случай че действате премислено и отговорно.

 ЛЪВ
Ще се радвате на хармонични връзки в фамилията и с брачния сътрудник.Самотните ще срещнат своята половинка в живота. Не пилейте средства за ненужни неща, ще ви трябват за нещо по-голямо. Прекалено доста говорите и философствате и с това ще си навлечете неприятности вкъщи. През днешния ден може да разчитате на триумф, в случай че се занимавате с въпроси, свързани с недвижимо имущество. Изложени сте на злословия и злословия, само че това не трябва да ви тревожи. Нови креативен и хрумвания и приток на витални сили ще ви оказват помощ в начинанията, с които ще се заемете.

 ДЕВА
Емоционалното успокоение, на което се наслаждавате в последно време, ще бъде помрачено от проблем с родственик. Във вашето своенравие се крие повода за непрекъснатите промени на положението ви. Бъдете внимателни, от време на време водата може да се окаже много дълбока. Пътуваният през днешния ден са рискови за вас. Подсъзнателни сили ще въздействат на настроението ви. Чувствеността ви ще се ускори, което евентуално ще докара до омърлушеност и възприятие на самота. Всичко това може да ви се отрази зле. Мислете за задълженията си, може да се усилят и това да ви тормози.

 ВЕЗНИ
В душата ви към този момент няма да царува ужас, ще гледате по-реалистично на нещата и евентуално ще добиете по-голяма изясненост за това какво следва. Трудните решения, които трябваше да вземете, ще ви разрешат да поемете напред и да дишате по-леко. Най-важното изискване е да имате религия и в себе си, и в живота – насочете вниманието си към бъдещето, вместо да жалите за предишното и за това, което сте изгубили. Денят е удобен за нови бизнес инициативи и подписване на контракти – предприемете ли нещо в тази посока, има огромна възможност да се увенчае с триумф.

 СКОРПИОН
През днешния ден вие ще бъдете измежду късметлиите – ще се радвате на нови благоприятни условия, може да се впуснете в някакво премеждие или да предприемете забавно пътешестване, а в случай че сте имали някакви компликации през миналите дни, ще видите по какъв начин малко по малко нещата стартират да се подреждат. При доста от вас всичко това ще се случва елементарно и безпроблемно – като че ли някаква невидима мощ ще ви оказва помощ да вървите напред. Вие така и така сте си експериментатори, само че през днешния ден в действителност ще бъдете настроени да пробвате нови неща, да навлизате в непознати територии и най-важното – да учите.

 СТРЕЛЕЦ
Ако имате личен бизнес, ще се открие опция да установите ново партньорство, което ще бъде сполучливо, в това число и във финансово отношение. Каквито и упоритости да имате, най-важното изискване да ги реализирате е да работите в екип и да намерите подобаващите сътрудници – сами надали ще постигнете нещо. Ако управлявате хора, стремете се да бъдете малко по-дипломатични, когато им посочвате грешките. Някои от вас ще бъдете по-изнервени в следобедните часове и може да изгубите хладнокръвие или да сте по-резки при общуването си.

 КОЗИРОГ
През днешния ден ще е добре да преодолеете склонността си да желаете всичко и да действате по едно и също време в доста посоки – по този начин единствено ще прахосвате силата си. Ако желаете да постигнете нещо трайно, поставяйте си съответни цели и се концентрирайте върху тях. Успеете ли да го извършите, резултатите ще бъдат удовлетворяващи, в това число и във финансово отношение. Ако сте имали някакви неясноти и компликации в работата и не сте знаели по той път да поемете, през днешния ден ситуацията ще се обясни, тъй че ще съумеете да се ангажирате с съответни решения.

 ВОДОЛЕЙ
Късметът ще бъде с вас, и то освен в този момент, само че и през идващите дни. За да се възползвате оптимално от опциите, които ориста ще ви изпрати, старайте се да поддържате положителна настройка и бъдете подготвени да експериментирате. Ще бъдете в отлично въодушевление, което не би трябвало да помрачавате, като се ядосвате за дреболии. Може да се видите с другари или да имате сантиментални мигове с половинката си. Благоприятен ден и за финансите ви – допустимо е да получите пари или някаква премия за добре свършена работа

 РИБИ
По-добре през днешния ден не предприемайте нови инициативи – дори и да го извършите, надали ще стигнете надалеч. Днес е доста подобаващ ден да обърнете по-голямо внимание на себе си, да си осигурите отмора и успокоение. Ако не се чувствате добре физически или прочувствено, намалете темпото и оставете за различен път това, което не сте в положение да свършите – в този миг претоварването може да ви сътвори още по-големи проблеми. Ако нерешите да си дадете нужната ви отмора, не се безпокойте – има възможност това да се случи тъкмо през идващите дни.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР