Овен Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се

...
Овен Плановете Ви за следващите няколко дни няма да се
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда

Овен
Плановете Ви за идващите няколко дни няма да се осъществят тъкмо по този начин, както Ви се желае. Възможно е да е по-добре, да не си вършиме никакви проекти. Събитията ще се развиват по закона на Мърфи: „ Ако нещо може да стане не по този начин, значи ще стане тъкмо не по този начин ”. Постарайте се, да не се сърдите на обкръжаващите Ви хора - те не са отговорни за ставащото. За благополучие, Вие чудесно умеете да съставяте и да претворявате в живота авариен проект за деяние. Заемете се с това още в този момент.

Телец
Обстановката в фамилията Ви през този ден ще бъде изцяло естествена. Само че отвън фамилията не е изключено да стартират да се заформят връзки от избран вид, които(а в това може да сте сигурни), няма да зарадват Вашит съпруг(или съпруга). По-добре не пускайхте нещата на самотек, тъй като другояче в близко бъдеще няма да се радвате на никакъв триумф!

Близнаци
Има огромна възможност през днешния ден да се болестите със звездна болест. Не е ясно от кого, само че пък е напълно ясно какви ще бъдат следствията, които дори ще се проявят мигновено. С всички ще се изпокарате, в случай че не намерите противоотрова.

Рак
За да съумеете да завоювате сърцето на Вашия обичан човек през днешния ден, би трябвало да се чувствате уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Най- дребното подозрение в личните Ви сили, и Вашата фантазия ще се разсее като пушек в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава опция.

Лъв
Всичко през този ден ще се подрежда доста сполучливо. Лъвовете ще реализират обилни триумфи, въпреки че на процедура нищо няма да подхващат за тази цел. Ще съумеете да извършите положително усещане на тези, които Ви заобикалят, а от това може да се възползвате, и да реализирате многообещаващи запознанства. Влюбените ги чакат приятни сърпрайзи. Денят е доста подобаващ за сантиментални срещи. Лъвовете, намиращи се в развой на търсене на своята „ половинка ”, е добре да посетят другарските купони, на които са поканени, и тъкмо там може да срещнете приятна персона, която няма да устои пред Вашето обаяние.

Дева
Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества, като любознание, пъргавина и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте ги подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по труденм нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.

Везни

Скорпион
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Стрелец
За Вас денят ще се подрежда по не най-подходящия метод. Ще се нарушават значими сделки и ще се постанова в последния ден да се трансформират проекти. Възможни са съществени различия с хора, които сте привикнали да смятате за свои съдружници и доверени лица. Не са изключени разногласия с ръководители и други авторитетни хора. Помнете, че позициите Ви са нежни, и избягвайте неоправдания риск. Ако съумеете да съчетаете нерешителност и рационална упоритост, денят освен ще премине извънредно безпрепятствено, само че и ще открие нови вероятности.

Козирог
Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, тъй като уговорените през днешния ден покупко-продажби ще им дадат опция за разширение на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете много рискована крачка, само че ще намерите опция да се подсигурите по някакъв метод. Не се опасявайте от взимането на ексцентрични решения – непотребният консерватизъм единствено би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей
Днес ще забележите доста забавни благоприятни условия, реализацията на които ще Ви даде огромна преднина пред съперниците. Може да се захванете с най-смелите от тях, тъй като шанса ще бъде на Ваша страна. Денят е доста удобен за другарство. Нищо не пречи на връзките Ви с околните, а и забавни запознанства са прекомерно евентуални. Ще имате доста работа, която ще изисква освен внимание, само че и съществено отношение, сръчност, досетливост и подготвеност да се поеме риск. Много инициативи през този ден ще бъдат сполучливи. Някъде към обяд ще разберете по какъв начин би трябвало да действате, а с помощта на това ще можете да избегнете грешките.

Риби
Рибите са подготвени за решителни дейности, само че, за жалост, събитията изискват напълно друго държание. Необходимо е да се затаите и единствено да наблюдавате деликатно всичко, което става в близост. Колкото по-незабележими сте през днешния ден - толкоз по-добе. При запознанствата (особено романтичните), би трябвало да сте извънредно внимателни: на пътя Ви ще се окаже доста рискова персона. Ако по природа не сте склонни към афери и интриги, избягвайте всевъзможни двусмислени обстановки, говорете намерено и избирайте най-прекия път към задачата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР