Овен Освобождавайки се от застояла енергия, вие отваряте пътя към

...
Овен Освобождавайки се от застояла енергия, вие отваряте пътя към
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за днес

Овен
Освобождавайки се от застояла сила, вие отваряте пътя към това, което желаете да привлечете в живота си. Не позволявайте положителните благоприятни условия да ви подминат заради боязън или колебливост. В любовта покажете повече доверие към колегата си.

Телец
Икономисвайте силата си изключително през втората половина на деня. Не предприемайте нищо ненужно. Благоприятен ден за другарство. Сред другари ще можете изцяло да се отпуснете, ще се почувствате разбрани и подкрепени.

Близнаци
Вашето въодушевление зависи значително от вашата компания, по тази причина общувайте с хора единствено с положителни усеща. Отдръпнете се от хората, които крадат от вашата сила и постоянно от всичко се оплакват.

Рак
Придържайте се към проектите си и позитивните мисли ще ви следват през днешния ден. Просто би трябвало да бъдете по-внимателни с помощта, която оказвате на другите хора. Направете го, без да се чувствате отговорни или обезпокоени за нещо.

Лъв
Днес е вероятен спор с обичан човек или непосредствен другар, само че въпреки всичко ще можете да поведете разговора в градивна посока. Не е уместно за финансови интервенции или разноски. Сега не е време да губите пари.

Дева
Лесно ще пораждат разногласия към вас. Пазете се да не нарасне точката на напрежението при общуването ви с близките. Обмисляйте усърдно дейностите си. Избягвайте да вземате прибързани решения.

Везни
Днес ще бъдете заредени с сила и ще се радвате да се срещате с хора. Всяко кафе, което ще изпиете с приятелите си, ще бъде лек за вашето психологично здраве. Импулсивните разноски могат да ви донесат финансови проблеми, бъдете по-умерени.

Скорпион
Умът ви ще работи с огромна скорост, само че е добре да вършиме нещата малко по малко. Изглежда звездите ви пазят в полето на любовта, наслаждавайте се. Ще желаете да бъдете заобиколени от добра компания.

Стрелец
Днес ще възникне предпочитание да бъдете измежду другари, да можете да си поговорите за политика, стопанска система, преобразувания и персонални тематики. Подходящо време за интелектуални занимания - шахмат, карти и други

Козирог
Днес е добре да вършиме проекти за бъдещето, да анализирате информацията, да планирате своите каузи, работа, кариера в близко бъдеще. Но избягвайте да вземате спонтанни решения.

Водолей
Започва да се оформя началото на нещо ново, което се готви да влезе в живота ви. За да имате тази опция, би трябвало да се освободите от всички ограничаващи мисли и отрицателни преценки, които ви пречат да видите вярно нещата.

Риби
Днешният ден ще бъде декориран с всички оттенъци на прочувствените пропадания и чувствени прекарвания. Твърде е допустимо да получите поддръжката на родственици или други близки другари.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР