Овен - Осмица чашиПровалИзоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате,

...
Овен - Осмица чашиПровалИзоставяте пътя си. Променяте плановете си. Разбирате,
Коментари Харесай

Седмичен ТАРО хороскоп до 10 март

Овен - Осмица чаши
Провал

Изоставяте пътя си. Променяте проектите си. Разбирате, че нещата не са единствено такива, каквито наподобяват на пръв взор. Благодарение на това избягвате неподходяща обстановка. Вземате нещата в свои ръце и давате нова посока на живота си. Продължавате напред, отказвайки да приемете провалянето. Преосмисляте целите си и променяте метода си на живот в сходство с новата посока, към която сте поели.
Телец - Син на камъните
Застъпник

През този интервал би трябвало да бъдете практични и търпеливи. Постигайте резултати с разсъдък и упорита работа. Обяснете сложните въпроси на близките и ги направете лесни за схващане. Защитете справедливостта и истината. Искрено вярвайте, че нещата и хората могат да се трансформират към по-добро. Знайте, че и младите, и старите се нуждаят от поддръжка и протекция в този момент.
Близнаци – Глупакът
Начало

Ентусиазмът, с който пристъпвате, дава началото на даден план или концепция. Предстоят ви нови прекарвания, разширение на хоризонтите, избистряне на задачите и концепциите ви. Не осъзнавате съществуването на пречки, пристъпвате с голям оптимизъм. Неопитността и безстрашният ви метод могат да ви бъдат от изгода. Вдъхновявате близките с енергичността си.
Рак - Седмица жезли
Смелост

Преодолейте несъгласията, единствено по този начин ще получите самопризнание и увещание от страна на близките. Преодолейте пречките. Подкрепете общочовешка и благородна позиция. Накарайте другите страни, обзети от несъгласия, да работят в съюз, дружно за общото богатство. Защитете нещо, което се намира в начален стадий на своето развиване. Достатъчно сте издръжливи, с цел да реализирате задачите си. Смелост, мощ и триумф са нещата, които ще ви съпътстват през този интервал.
Лъв - Десетка чаши
Успех

Чувство за пълноценност, удовлетворение и самодоволство ще ви съпътстват през този интервал. У дома ще намирате сигурност, а също умерено и прелестно битие. Чувствате се прочувствено задоволени. Радвате се на нескончаем триумф.
Дева - Звездата
Надежда

Периодът ще е изпълнен с вяра и оптимизъм, религия и ентусиазъм. Много обещаващи благоприятни условия ще има пред всички вас. Перспективите са блестящи, бъдещето наподобява ярко и привлекателно. Ще бъдете обзети от креативно ентусиазъм, хубост, ще деянията просветеност. Пречистете себе си духовно, бъдете смирени, непретенциозни и спокойни. Периодът е изключително положителен и е блажен от звездите.
Везни - Луната
Мечтания

През този интервал сънищата ви ще са прочувствено заредени и ще оказват мощно въздействие върху съзнателния ви живот. Активното ви въображение ще засипва съзнанието ви със загадъчни облици, които от време на време ще бъдат по едно и също време страшни и приятни. Поради тази причина ще се чувствате комплицирани и не на място. Подсъзнанието ви ще работи на цялостни обороти. Ще смесвате усеща и страсти. Предстои ви интервал на самоанализ.
Скорпион - Двойка жезли
Власт

Осъществявате начинанията чрез мощната си воля. Постигате задачите си, с помощта на куража, който проявявате. Натрупвате благосъстояние с доста старания и труд. Изпитвате задоволство и горделивост от постигнатите материални придобивки. Продължавате напред решително, чакат ви доста персонални триумфи.
Стрелец - Деветка чаши
Късмет

През този интервал всички ще имате непредвиден шанс. Връхлитат ви триумф, благополучие и безоблачна обич. Материалните придобивки, задоволството и удовлетворението ще са ваши спътници. Всичко към вас ще е обнадеждаващо и ще дава обещание ярко бъдеще. Настъпват положителни времена за всички. Мнозина от вас ще бъдат задоволени от реализирана победа, извоювана с доста пот на челото. Постигнатата цел ще ви донесе доста приповдигнато и празнично въодушевление. Прекрасен интервал за сполучливи бизнес инициативи.
Козирог - Петица мечове
Поражение

Обзело ви е пораженческо въодушевление. Чувствате боязън и безволие. Все едно сте изгубили значима за вас борба. Мислите ви са отрицателни, отстъпвате от правилата си и се примирявате със обстановката. Съкрушени сте от загубата, която сте изпитали. Злото е разкрило слабото ви място и се е настанило в душата ви. Сломени сте и не можете да намерите леговище за душата си. Лекът за вас през този тежък интервал е да бъдете измежду другари, да сте заобиколени от хубост и да вършиме нещата, които ви носят наслада.
Водолей - Любовниците
Взаимоотношение

Предстои раждането на една скъпа и равностойна връзка – интимна, само че не наложително полова. Връзката ще е на по-високо равнище. В нея ще намерите обич, взаимно съгласие, дълбоки усеща. Хармоничният поток от сила ще сътвори възприятието на лекост и комфорт. Най-накрая ще получите по този начин мечтаното доверие и независимост във връзката с колегата си.
Риби - Вселената
Цялостност

Успешен завършек на едно начинание. Чувствате се задоволени и имате желанието да повторите този триумф. Възприемате себе си по нов метод, откривате себе си, сливате се с душата си. Сега берете плодовете на своите старания и се чувствате удовлетворени от триумфа. Това ви прави щастливи и уверени в себе си.

Маг Розаи, " "
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР