Овен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също

...
Овен Очертава се един благоприятен ден за работа, а също
Коментари Харесай

Телец: Бъдете предпазливи с парите, Водолей: За Вас денят ще бъде не лош

Овен
Очертава се един удобен ден за работа, а също и за всевъзможни непредвидени решения в региона на работата. На съвещанията през този ден може да оферирате най- ексцентричните и странни хрумвания. Шанса, те да бъдат възприети чудесно, е доста огромен. В бъдеще всички ще се вслушват във Вашето мнение при решение на задания от сходен жанр. Деловите срещи ще преминат прелестно, а за сантименталните вероятността за схващане е огромна, само че надали ще Ви остане време.

Телец
Бъдете внимателни с парите: денят е обвързван със загуби, санкции и други условия, водещи до утежняване на финансовото състояние. Към своите движимости би трябвало да се отнасяте изключително грижливо, защото е допустимо чупене на техника и транспортни средства, загуба на скъпоценности и съсипване на облекла. Затова пък в областта на прочувствените връзки царува цялостен порядък, денят се подрежда удобно за приятелско другарство, фамилни мероприятия и ромянтични срещи. Пътуване би минало без проблеми, в случай че това стане през втората половина на деня.

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Нека този ден остане във Вашата памет за дълго, дори и да е напълно елементарен и по нищо да не се разграничава от хилядите сходни. Някога времената, които в този момент Ви се костват сиви и рутинни, и Вие, и Вашия човек ще си ги спомняте с наслада и малко носталгия.

Лъв
Успех в работата си постигате с помощта на своевременната интервенция и помощ от страна на сътрудниците. Няма подозрение, че и независимо бихте постигнали доста, само че получената поддръжка значително усилва Вашите благоприятни условия. Денят е не неприятен за подписване на покупко-продажби за покупко-продажба, или начало на съдействие с нови сътрудници. Бизнес-преценките Ви са доста правилни. В персоналния Ви живот също е доста мощно въздействието на позитивните трендове. Успешно може да реализирате доста свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на доста свои съкровени стремежи. Навреме проявена самодейност ще направи вероятни доста приятни запознанства.

Дева
Бързайки, може да забравите да пандизите крана на водата, а това да постави завършек на спокойствието на съседите под Вас, които преди седмица са приключили ремонта си. Вашите домашни също няма да са доста удовлетворени. А може би е по-добре да си останете в къщи... в случай че е допустимо.

Везни
Желанието на Вашия обичан човек за този ден ще бъде, да Ви се възхищава на всяка дума, деяние и дори придвижване на мисълта, а това ще Ви радва и нервира по едно и също време. Впрочем, ще Ви се наложи независимо да изчислявате пропорциите на тези усеща. А и да си вършиме заключения - също...

Скорпион
Днес ще си наострите зъбките и ще се старете да ги демонстрирате на всички, в това число и на своя обичан човек (на пътво място). Рабира се, че е доста значимо да имате лично мнение по всеки въпрос, както и директно държание и ексцентричен жанр, само че за най-близкия си човек и за това, че може да се срами поради Вас, също би трябвало да помислите...

Стрелец
През целия ден ще бъдете привлечени от някаква загадъчност. От сутринта ще се стремите да не стават дейностите Ви обществено притежание. Не че няма да имате предпочитание да споделите с другари, само че няма да започнете да разгласявате концепциите си за всичко и пред всички. През втората половина на деня ще Ви се прииска, да скриете от страничните хора своите усеща, усещания, благосклонности и прекарвания. Не е изключена загадка любовна среща, или присъединяване във финансова спекулация.

Козирог
Днес е прекрасен ден с цел да си извършите равносметка, да разберете какво е направено, какво не е направено и какво следва незабавно да се свърши. Когато отговорите на всички тези въпроси за себе си, задайте ги и на своята половинка. Навярно тя ще добави към Вашия лист нещо ново и забавно.

Водолей
За Вас денят ще бъде не неприятен. Проблеми могат да зародят не от отрицателни външни условия, а от Вашите вътрешни противоречия(например от неумение да съгласувате Вашите физически, прочувствени и духовни потребности). Ще имате опция да си намерите асистент или медиатор, който да Ви помогне да се справите с настоящите задания. Само че няма да можете да разчитате прекомерно на тази услуга и за в бъдеще.

Риби
Днес на Вашия обичан човек следва не лек ден, и единствено Вие можете да извършите всичко допустимо, че денят за него да стане къде- къде по- ярък, явен, безоблачен и щастлив. Даже и не си представяте, на какви чудеса сте способни, стига единствено да поискате.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР