Овен – Обстоятелствата в работата са натоварващи за вас днес,

...
Овен – Обстоятелствата в работата са натоварващи за вас днес,
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 21 април 2022

Овен – Обстоятелствата в работата са натоварващи за вас през днешния ден, би трябвало да побързате поради късите периоди, което по никакъв начин не ви устройва. Потърсете помощ от сътрудници, не изпадайте в нервни рецесии. Напънете се малко, с цел да постигнете това, което желаете от живота

Телец –Днес някои шансове могат да се отворят изцяло ненадейно пред вас. Чувствате се лимитирани при някои условия, когато става въпрос за прочувствения ви живот. Изглежда, че ще би трябвало да бъдете търпеливи за известно време.

Близнаци – През деня ще можете да намерите решение за някои от пречките, които имате в работата или в персонален проект. Напрежението доста понижава, само че вечерта не е изключено да има недоразумение с колегата ви.

Рак – Днес сте доста нервни, на ръба на толерантността, само че и на личните си сили, тъй че евентуално ще се борите със отговорностите, които имате. Можете да бъдете много сериозни към тези, с които контактувате. Наблюдава се леко изстудяване в връзките с колегата.

Лъв – Не отлагайте това, което би трябвало да извършите, по-късно ще стане по-трудно за осъществяване. В общуването с противоположния пол сте приказливи, занимателни, остроумни. Денят е изпълнен с контакти с доста хора и забавни събития.

Дева – През този ден се ръководите от самочувствие и чувството, че сте безусловно прави по някои въпроси. Вие сте в положително въодушевление и сте подготвени да се отдадете на отговорностите си. Промените, които се случват, са във ваша изгода. Можете да се отпуснете малко.

Везни – Не сте изцяло удовлетворени от някои обстановки, само че не можете да отречете - като цяло нещата си идват на мястото. Винаги има причина да празнувате любовта, да се съберете със фамилията и роднините и да прекарате умерено време в другарство и смях.

Скорпион – Чувствате вътрешна раздразнителност, тъй че може да сте нетолерантни или сложни за другарство. Не критикувайте другите. Връзката с обичан човек може да бъде изпълнена с красиви пристрастености, в случай че просто се отпуснете малко...

Стрелец – Трябва да маркирате нещата от листата си със задания и да започнете да се фокусирате върху оптималната продуктивност. Луната влиза в зодиакалния знак Козирог, вашият паричен бранш. Каквото посеете, това ще пожънете, ще имате продуктивни и печеливши дни.

Козирог – За вас сега всичко е работа и малко занимания. Искате да вършиме пари в този момент и всичките ви дейности се насочват към това. Имате прелестна опция да откриете скрити скъпоценни камъни от информация, които ви разрешават да разширите обсега си.

Водолей – Трябва да държите четири очи отворени. Луната влиза в зодиакалния знак Козирог, вашият безоблачен дом на скритите врагове. Но това може да са вашите духовни водачи, които идват при вас, с цел да ви дадат съвет или мъдрост в дадена обстановка.

Риби – Луната влиза в зодиакалния знак Козирог, вашият безоблачен дом на другарството. Вратата се отваря необятно, с цел да разширите мрежата си от другари. Време е да излезете и да се запознаете с нови хора. Винаги е хубаво да се срещнеш с някого на кафе или чат.

Съвети на Фортуна

Ден на удивителните открития, които оказват помощ на човек да види света по нов метод, както и да реализира вътрешно преображение. Трябва умишлено да се отхвърли всяка горделивост, надменност и да се откриете за това, което носи този незабравим ден. Подходящо време за другарство с хора със сродно мислене, чието мнение обезателно ще отвори очите ви за доста значими неща.

Денят е удобен за целеустремените, кардинални хора, водачи и оратори. Може да се занимавате с всевъзможни каузи, стига да не са скучни и еднообразни. Днес могат да се вземат значими решения, да се подхващат значими стъпки, в случай че нещата вървят безпрепятствено и не изпитвате и капка подозрение в правотата си. Желателно е повече време да прекарате в къщи, в фамилен кръг. Пестете силата си.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР