Овен: Неспасяем интересчия “Каква полза ще имам е въпросът, който определя

...
Овен: Неспасяем интересчия
“Каква полза ще имам е въпросът, който определя
Коментари Харесай

Най-лошите мъжки зодии: Овенът е несасяем интерестчия, Близнаците са въртоглави безделници, за Телецът да не говорим

Овен: Неспасяем интересчия
“Каква изгода ще имам ” е въпросът, който дефинира държанието а Овена. Има заблудени женици, които са уверени, че техният Овен емного любящ и гальовен сътрудник.
Даже когато наподобяват порядъчни и грижовни, мъжете Овни са чудовищни използвачи. Бъдете сигурни, че преди да предприеме следващия “мил жест ”, той към този момент е решил, че ще има полза – ето за какво го прави. Фенките на този знак ги дефинират като вълнуващи и мъжествени, само че не доста сантиментални.Как зодиите губят своите другари: Овенът ги опустошава като цунами, Раците ги санкционират суровоОвен
Помитате ги като цунами
Приятели губите просто и със размах – вземате дебелия черен маркер, и ги…Feb 25 2019vijti.com

Телец: Материалистично говедо
Ама доста му е значимо да е най-хубавият! Защо ли? Понеже той самият съди за другите по външния тип. Не схваща по какъв начин е допустимо един на ниска цена и ръчно направен подарък да ви е по-голям от нещо, за което са дадени доста пари. Нито е сантиментален, нито има някакво въображение, нито пък става за домашна помощница. Примирете се, че с Телец у дома чистенето е само ваш прерогатив. Вари го, печи го – Телецът е и ще си остане говедо. И ще ви скъса от ревнивост.

Близнаци: Въртоглав лентяй
Също като дамите Близнаци, мъжете са доста вятърничави въртиопашки. Носи им се популярност на лицемери и предатели, само че истината е, че са и двете – хем въртоглави, хем ненадеждни. Приятно е да пофлиртува човек с тях, да се посмее, пък след това да се прибере у дома при котката или кучето. Всяка жена, която налита на мъже Близнаци, би трябвало занапред да се приготвя за ролята на остаряла самотница. Най-големия им боязън е да не би инцидентно да се обвържат.

Рак: Докачлив параноик

Мъжете Раци са доста по-противни от дамите, родени под този знак. Те са ревностни и прекомерно мрачни субекти, страдащи от параноя. Непрестанно си менят настроението – от неприятно към по-лошо. Твърде са докачливи и към тях е нужно да се стъпва като върху натрошени стъкла, да не би инцидентно да се обидят. Иначе са любвеобилни и предани. Свръхобгрижващи родители, които не разрешават на рожбата и най-плахата независима крачица.

Лъв: Не търпи рецензия
Всички са привикнали с мисълта, че Лъвът е ослепителен, добре облечен, самоуверен и самодостатъчен. Истината е, че в главата му от самото начало прехвърчат еретични мисли: “Наистина ли съм обаятелен? Дали останалите го знаят? Забелязаха ли КОЛКО съм проницателен довечера? ” Жената на подобен мъж има двойствена роля: на психотерапевт и клакьор. Не смейте да го критикувате! Лъвът бързо се влюбва и разлюбва. Докато ви обича, той в действителност ще бъде доста великодушен.

Дева: Мара Подробната в панталони

Жената, в която е влюбен, като цяло е прелестна. Необходимо е единствено малко да се постегне в ханша, да не приказва толкоз високо и да се научи на ред. Е, и още някои дребни неща. Мъжът Дева е Мара Подробната в панталони. Когато е отрицателно надъхан, става същински дементор. Той влиза в стаята и дневният светлик помръква. За него скептицизмът е позитивно качество, еквивалент на реализма. Девите мъже наподобяват сухари, само че са по-скоро женкари.

Везни: Внимание: поставя рога!

Кой може да украси главата на жена си с по-пищна корона от рога от Везната? Май единствено Девата. Мъжът Дева ще кръшне на жена си, тъй като с нещо го нервира или ядосва, до момента в който мъжът Везни го прави без опрощение. Той просто си обожава да флиртува и самичък не усеща по кое време пада в клопката. Твърде доста е суетлив и наличието на жена, която му се възхищава, може да го вкара в пакост. Огледалата в къщата на мъжа Везни постоянно недостигат. Той някак съумява да се разположи пред всичките по едно и също време.

Скорпион: Няма амнистия

Той може да е грижлив, благ и прекомерно отзивчив. Може и да върви на работа, и да оказва помощ у дома. Но не желае да прави. За какво му е? Къде по-голямо наслаждение намира в това да се излежава аристократично и по през целия ден да се мести от кълка на кълка. Междувременно от дивана подмята по някоя саркастична забележка за вашето готвене. Като ухажор Скорпионът е доста буен, ревностен и злопаметен дявол, който в действителност не знае смисъла на думата “прошка ”.

Стрелец: Иска да управлява парада

Всички изказвания, че Стрелецът бил майтапчия и с прекрасен и лек темперамент, са меко казано мощно пресилени. Той е раздразним кавгаджия, който не си мери приказките. Като цяло, до момента в който не доближи до зряла, дори презряла възраст, Стрелецът не става за сътрудник. Този детски, преливащ от жизненост субект в никакъв случай не уляга. Партньорството с него е все едно да си имате още едно дете у дома, освен това проблематично. На всичкото от горната страна ще желае той да управлява парада.

Козирог: Абсолютен монарх

Козирогът не желае, той управлява парада. Или ще е на неговата, или по никакъв начин. Разумната жена на мъж, роден под този знак, ще го остави да взема решенията. Това е единственият метод цялото семейство да живее в мир и сговор.Иначе няма никакъв късмет. Абсолютист в егоизма и егоцентризма си, в дома си той е като Краля Слънце. Не бива да се полъгвате по мита за свръхамбициозния Козирог, който работи неуморно. Ще се уверите, че той може и да спи неуморно.

Водолей: Паникьосва се от бактерии

Ако се чудите дали да се обвържете с Водолей, бягайте! Бързо бягайте, че ще вземе да ви настигне. Той не обича да демонстрира възприятията си, дори в противен случай – ще разберете, че се влюбва, в случай че стартира да се държи извънредно жестоко. Не обича да разкрива възприятията си, само че пък си пада да проучва и подлага под лупа непознатите. Съпругата на Водолея ще се усеща тъкмо по този начин – като насекомо, женено за ентомолог. Повечето Водолеи са вманиачени чистофайници и изпадат в суматоха, в случай че заподозрат, че мятате бактерии над чая им.

Риби: Не го мързи да приказва

Ако до момента сме загатнали за някой безоблачен знак, че е ленив, вземаме си думите: Рибите са най-мързеливите мъже на планетата. Има единствено едно нещо, за което не ги мързи – да ви обяснят в детайли за какво тъкмо в този момент не е удачно да се свърши тъкмо тази работа. Ако се възпламенят по нещо, ще преливат от възторг и може да отхвърляттвърде доста работа, преди да им омръзне. Но не смейте да ги порицаете, тъй като ще се разгневят, или по-лошо – ще потънат във всемирна горест.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР