ОВЕН Не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото

...
ОВЕН Не се отказвайте от помощта на вашите колеги, защото
Коментари Харесай

САМО В ПИК: ХОРОСКОПЪТ НА АЛЕНА: Големи успехи и стабилни финанси за Телците и Лъвовете, търговците сред Козирозите да се пазят от загуби

ОВЕН

Не се отхвърляйте от помощта на вашите сътрудници, тъй като без тях няма да се справите със отговорностите си. Избегнете проблемите в общуването поради заядливите ви изявления. Успявате да отхвърлите дилемите си до края на работния ден. Независимо от нежеланието ви за дейна работа, сте задоволени от постигнатото и жънете триумфи с лекост.

ТЕЛЕЦ

Пред вас е извънредно сполучлив ден, в случай че съумеете да се възползвате от опциите на пътя ви. Без съмнение направете скок към нов професионален връх. Ваши съдружници ви подсигуряват финансови приходи, които имате опция да инвестирате през другата седмица.

БЛИЗНАЦИ

Не се тревожете поради появилите се на пътя ви компликации, тъй като те не ви засягат. Който ги е провокирал да се оправи. Не губете вашето време и не подавайте ръка, тъй като помощта ви няма да бъде оценена. Заемете се с плануваните срещи и оформянето на банкови документи и не обръщайте внимание на опитите да ви занимават с проблеми, които не ги интересуват.

РАК

Ще постигнете задачите си на работното си място като се задълбочите в отговорностите си и не допускате да ви натоварват с непознати задания. Избегнете нежелателни срещи и запознанства с хора, които от няколко дни се домогват до вашето внимание. Целта им е да ви навредят.

ЛЪВ

Днес ви чака извънреден триумф, който ви сервира освен опцията да завършите служебните си задания, а и да стабилизирате финансовото си положение. Начинанията са сполучливи, в случай че не сте прибързани и се концентрирайте в работата си. Не допускайте да ви разсейват с диалози, които не ви засягат и няма по какъв начин да сте потребни.

ДЕВА

В този ден, в случай че няма по какъв начин да ги отложите, проведете единствено плануваните настоятелен срещи и не забравяйте, че ще успявате, в случай че сте практични и прозорливи. Прибързаността ви вреди. Не разчитайте на шанса си. Не спорете, в случай че не сте уверени в правотата си. Не се сърдете на рецензията. Успехът е с вас, в случай че завършите започнатите задания.

ВЕЗНИ

В днешния ден сполучливо разрешете финансовите проблеми, които към този момент няма по какъв начин да пренебрегвате. Вашите настоятелен сътрудници ви изненадват с предложение за спомагателен бизнес. Неочакван спор на работното място ще ви принуди да си кажете мнението, даже и да е отрицателно.

СКОРПИОН

Не се лишавайте от шанса за сполучлива работа, тъй като довеждане докрай й до края деня ви дава обещание професионален напредък. Откажете се от запознанствата и срещите. Не избързвайте в дейностите си и преценявайте думите си при обществени изявления. Създайте постоянна основа в материално отношение.

СТРЕЛЕЦ

Ако сте решили да си дадете отдих тъкмо през днешния ден ще е по-скоро голямо изключение. Справяте се чудесно със отговорностите си, в случай че разчитате единствено на себе си. Не се доверявайте на препоръките на вашите сътрудници, тъй като целят да ви основат проблеми. Деловите диалози са сполучливи, даже и в случай че са уговорени ненадейно сутринта.

КОЗИРОГ

Не е във ваша изгода да организирате настоятелен диалози и да уреждате финансиране на вашата компания, тъй като сътрудниците ви и вашите познати към момента не са въодушевление за работа и може да ви подведат с неизпълними обещания. Начинанията са нежелателни. Запознанствата са разочароващи. Планираните пътувания са сполучливи. Ако сте търговци денят не е изключително сполучлив. Предпазвайте се от загуби.

ВОДОЛЕЙ

Не е изключено в този ден поради персонални проблеми да пренебрегнете служебните си отговорности. Не го правете, не си коства поради ината ви или повлияни от някого да не загубите завоюваните и постоянни досега професионални позиции. Не бъдете прибързани на работното си място и се постарайте да разрешите професионалните си проблеми.

РИБИ

Денят ви дава късмет да работите и да постигнете служебните си цели. Ще ви е умерено, в случай че вашите сътрудници са в отпуск. Няма да се разсейвате. Избягвайте запознанствата и деловите непредвидени срещи, с цел да не страдате разочаровани от нечия неучтивост. Уговорените тъкмо за през днешния ден настоятелен диалози изискват от вас да сте уверени в настояванията си.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР