Овен Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове.

...
Овен Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове.
Коментари Харесай

Любов и неочаквани печалби за 3 зодии, не изпускайте...

Овен

Не рискувайте доверието на половинката си със инцидентни флиртове. Днешният ден ще ви ще е под напрежение, служебните задължения ще ви притискат със периоди и взаимозависимост от непознати неточности. На работното място и в персонален проект очаквайте нови запознанства.За страдание някои от тях ще ви разочароват преди да ги задълбочите. Ще получите покана за някакво културно мероприятие – спектакъл, концерт, галерия. Настроението ви се трансформира непрестанно, по тази причина не трябва да се учудвате, в случай че близките се въртят към вас.

Телец

Оглеждайте се и преценяйте деликатно хората, които ще срещнете през днешния ден. Някой ще ви разочарова с държанието си.Въздържайте се от остри рецензии, тъй като може да останете в изолираност. Ако към момента не са ви поканили някъде на празненство – организирайте го сами. Покажете професионализма си, като се концентрирайте върху общите задания, които ви предстоят. Постарайте се да не допускате финансови загуби.

Близнаци

Не влизайте в несъгласия с никой, камо ли с сътрудници от деловите среди по финансови въпроси. Днешният ден ще е неподходящ за търговците. При положително стичане на събитията напълно скоро ще предприемете пътешестване в чужбина, обвързвано с работата ви. Деловите диалози и срещи са сполучливи.За страдание още веднъж ще ви преследват проблеми с хората от обкръжението ви. Прибързаните решения на следващия ден надали ще са най-удачното средство за деяние. Нужна ви е по-дълготрайна тактика, съгласувана с екипа ви.

Рак

Още в самото начало на интервала ще усетите предпочитание да поемете в нова посока. Не се опитвайте да трансферирате своите отговорности другиму. Успешен ден, гарантиращ постигането на положителни резултати в деловата сфера. Изразете позицията си ясно. В днешния ден сте напрегнати и раздразнителни поради диалог, който ще ви принуди да измененията проектите си.

Лъв

Ще сте много нервни и раздразнителни. Днешният ден ще е удобен за пътувания, за контакти или работа с хора в чужбина, както и да стартирате образование. Опитвате се да налагате мнението си някъде, където е добре да заемете по-неутрална позиция.Ще си спестите разочарования Ще се справите с проблем, обвързван с финанси или недвижимо имущество. В такива моменти е много ведро да се контактува с вас.

Дева

По всяка възможност, в случай че до момента сте се отнасяли отговорно и сте разчитали на личните си качества и на труда си, ви чака позитивно развиване – даже да срещнете някои трудности, те ще бъдат просто скъп опит, който ще ви помогне в бъдеще да се справяте още по-добре. Наричайте нещата с същинските им имена. Ако се постанова да сте на работното си място, ще осъществите непредвидени контакти, обещаващи ви бъдещи професионални триумфи. Събитията ще са запаметяващи се, страстите също. Не се опитвайте да се обвързвате в настоятелен връзки с непознати хора, с цел да избегнете бъдещи загуби.

Везни

Въздействащи сте, речта ви е гладка, мисълта ясна, а концепциите градивни. В момента мнозина от зодията са пред промени, а началото им съответствува с нов цикъл във вашия настоятелен живот. Други ще посветят времето си в асимилиране на нови познания. Модерното ви мислене и лъчение в допълнение ще благоприятстват изявите ви. Споделете желанията си, само че не притискайте никого с условията си, с цел да не объркате нещата.

Скорпион

Вашата интензивност ще окаже въздействие върху работата ви. Волята ви да се справите с зараждащите усложнения ще направи и невъзможното допустимо в името на триумфа. Избягвайте да се въвличате в конфликтни обстановки в партньорските си връзки. Разрешете битови проблеми и успокойте ситуацията вкъщи. По-добре е да не надскачате опциите си и да си наложите успокоение, каквото и да става към вас.

Стрелец

Подписаните контракти през днешния ден ще бъдат преференциални за някой, изравен зад кадър. Настроението ви е оптимистично, привлекателни сте и безапелационни. Често се захващате с непостижими съгласно близките задания и успявате да се справите с тях. Ще сте доста самоуверени и подготвени да рискувате. Можете да пътувате или да приемете предложение за задгранична командировка.

Козирог

Ако имате опция, избирайте хората, с които се заобикаляте в петък. Имате доста срещи и контакти с хора от разнообразни професионални среди. Време е да преразгледате връзките с брачната си или интимна половинка. Имате опция да разгърнете отлична взаимна активност с деловите си сътрудници, изключително в случай че развивате личен бизнес. Така или другояче, има от какво да се чувствате задоволени.

Водолей

Материалният триумф е присъщ за преобладаващото болшинства през днешния ден, който ще премине в интензивност по дилемите. Днешният ден ще е неподходящ за търговците. Петък дава на Водолеите обилни благоприятни условия за реализацията на настоятелен и финансови цели. Но не се ангажирайте с прекомерно доста задания, с цел да не повишите напрежението и кръвното си. Утрешният ден е изключително съразмерен: ще се чувствате добре и всичко ще върви по вода.

Риби

Обърнете повече внимание на физическата си форма. Ако сте малко разконцентрирани, следобяд всичко ще си пристигна по местата и ще сте склонни да се занимавате даже с досадни детайлности. Днешният ден ще е добър за разискване на контракти и покупко-продажби, само че не бързайте да давате единодушието си. Не е изключено да намерите пояснение на екзистенциален въпрос, който от дълго време ви мъчи. Петък ще внесе известно неспокойствие измежду Рибите.

Източник Dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР