Овен На работата може да се случи нещо необикновено -

...
Овен На работата може да се случи нещо необикновено -
Коментари Харесай

Овен: На работата може да се случи нещо необикновено

Овен
На работата може да се случи нещо неизмеримо - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много тъпо, че В този миг сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са прекомерно надалеч от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този мотив няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, в сравнение с работата. Постарайте се да превключите и да покажете огромна работливост при осъществяване на поставените задания.

Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Днес се постарайте да превъзмогнете прочувствените компликации в фамилията или любовта. Когато друго не оказва помощ, спасението е, да се заемете с интелектуална активност. Опитайте се, да си организирате къси пътешествия освен за през днешния ден, само че тъкмо през днешния ден. Вероятността, да се окажат сполучливи, е доста огромна.

Рак
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива ороверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да извършите по този начин, че никой да не Ви отвлича от значимата и виновна работа. Това се отнася и за Вашия обичан човек, въпреки че ще Ви бъде много мъчно да му откажете внимание.... Ако той е съответен човек, ще Ви разбере и ще Ви елементарни, даже в действителност и да няма какво да Ви прости.

Дева
Най-хубавото от изкуствата - киното, през днешния ден ще работи за Вас. По-интелектуални развлечения също се одобряват, само че най- към този момент би Ви се харесала забавна комедия в компанията на 2 бутилки пенлива и студена бира и няколко пакетчета чипс. Приятната компания на индивида, с който напълно няма да е наложително да подържате диалог от самото начало, ще направи прекараното време напълно хармонично.

Везни
Днес е добре да позволите на своя обичан човек да Ви помогне в нещо, даже и помощта му изобщо да бе Ви е нужна. За него е доста значимо да почувства, че в действителност Ви е необходим като човек и доста цените наличието мъ, паралелно с Вас. В противоположен случай ще се наложи да го лекувате от неприятно въодушевление.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И дори доста добре знаете, че не бихте могли да извършите нищо повече за решение на този спор. А и Вашата половинка прелестно схваща това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и смяната да не е в вярната посока... Това ще стане през днешния ден и по тази причина бъдете подготвени за всичко.

Стрелец
Може да почуствате, че не Ви доближава удовлетворението от живота. В последно време обилно сте разпределяли своята сила с цел да сте в помощ или разполагаем на всички поред, и това Ви е отвлекло от мисълта за това, което не Ви доближава. Само че през днешния ден ще разберете, какво в действителност не Ви доближава, и ще се замислите над опциите, по какъв начин да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се коства явен и задоволително прелъстителен.

Козирог
Отделете повече внимание на своя обичан човек, тъй като другояче у него може да възникне чувството, че напълно не Ви е необходим. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, с цел да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани понякога за дълги целувки.

Водолей
Подходящ ден за къси пътувания (с изключение на утринните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са към Вас, и то на разнообразни тематики. Само че се постарайте, да не излизате от деловия звук и деликатно да аргументирате своите позиции. Ще е потребно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има възможност да бъде сполучлива инспекция или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка настояща задача, изключително в случай че не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с обичания човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби
Погледнете в своето бъдеще няколко седмици напред. Какво виждате? Ако не можете да отговорите на този въпрос, вгледайте се по-внимателно. Живеещата вътре във Вас колебливост може да открие на пътя Ви някои загради, само че това е просто мираж. Не позволявайте на някакви неразбираеми видения да препятстват пътя Ви напред. В персоналния си живот преодолявате нов сектор от пътя и по тази причина обезателно отпразнувайте това събитие. Възможно е бъдещето в този миг да бъде завоалирано в някаква загадка, само че Вие несъмнено се движите в нужната посока!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР