Овен На работата може да се случи нещо необикновено -

...
Овен На работата може да се случи нещо необикновено -
Коментари Харесай

Козирог: Ще успеете да постигнете успех във важна работа

Овен
На работата може да се случи нещо неизмеримо - нещо, което може да Ви принуди да действате още по-упорито. Много тъпо, че l този миг сте затрупани с куп други неща, а и мислите Ви са прекомерно надалеч от работата Ви. И къде ли бродят? Ако звездите могат да кажат по този мотив няколко думи, то мислите Ви ще заемат по-скоро сърцето Ви, в сравнение с работата. Постарайте се да превключите и да покажете огромна работливост при осъществяване на поставените задания.

Телец
През този ден звездите предлагат да получите цялостно наслаждение от живота, да се отпуснете и просто да плувате по течението. То ще Ви отнесе в вярното направление. Много е значимо това течение да изнесе на същото място и Вашия обичан човек, тъй като ще е обидно да се окажете на разнообразни крайбрежия на една и съща река, и то – по непозната воля.

Близнаци
Днес яснотата е изключително значима, по тази причина би трябвало колкото може повече да се постараете и да се убедите, че говорите точно това, което сте желали да кажете, и че хората вярно Ви схващат. Ако не извършите това, поражда сериозна заплаха от спорове. Проверявайте по няколко пъти всички изпращани от Вас писма по електронната поща, а в диалозите деликатно обмисляйте това, което желаете да кажете, преди да си отворите устата. В последна сметка Вие ще бъдете възнаградени за своята далновидност и предвидливост.

Рак
Раците извънредно мъчително се отнасят към рецензиите по собствен адрес, изключително в случай че тя е от членовете на фамилията. Преди всичко просто Ви е изменило възприятието им за комизъм и по тази причина търсите (и намирате) противен подтекст в напълно безобидни смешки. Влюбените Раци ще получат куп удоволствия от общуването със своята „ половинка ”, а самотните ще получат късмет за забавно запознанство. Постарайте се да държите страстите си под надзор, защото съмненията на прочувствения декор могат да предизвикат гърмеж от нервност.

Лъв
През този ден най-хубавия съвет, който ще получите по отношение на това, какво да вършиме със своя персонален живот, ще бъде получен инцидентно: ще го чуете в фрагмент от нечий диалог, ще прочетете във вестника на съседа, с който седите на една седалка в рейса, или ще си спомните някакъв образец от класическата литература.. Отнесете се към тази подсказка съществено.

Дева
Най-добрите уроци може да получите, наблюдавайки по какъв начин другите хора работят дружно. Като начало, по време на групова полемика, направете опит и задръжте мислите си за себе си. Оставете другите да се оправят с всичко и наблюдавайте, по какъв начин ще стигнат до доста неудовлетворителни заключения. Съвместната работа на тези хора е ослепителен образец за това, какво не би трябвало да се прави. През целия ден силата Ви ще бъде умерена. Ще сте изцяло удовлетворени, наблюдавайки всички останали.

Везни
Предстои Ви един не доста комплициран ден. Даже повече ще се развличате, отколко да се трудите. Като цяло през днешния ден ще имате почивен ден. Цялата неприятна работа ще се прави от Вашата втора половинка и би трябвало да се каже, че ще се оправи с нея превъзходно. Може да се каже, че Вие няма да взимате присъединяване в това...

Скорпион
На Скорпионите ще се наложи да положат не малко старания, с цел да избегнат неприятостите и мощните прекарвания. Денят се оказва доста под напрежение и разтревожен а и на процедура ще пораждат обстановки, изискващи от Вас и бързо взимане на решения, и незабавната им реализация в живота. Трудно ще бъде за тези, от чието внимание се нуждаят фамилните работи. Интересите на околните Ви ще са спорни и да помирите тези, които са се оказали от разнообразни страни на барикадата, ще бъде на практика невероятно Не е изключено ненадейно и доста мощно сантиментално въодушевление. Скорпионите през днешния ден ще се влюбват мълниеносно и необмислено

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Ще съумеете да постигнете триумф във значима работа, с което ще изпреварите съперниците. Само имайте поради, че от Вас през днешния ден ще се изискват доста старания и упоритост. Бъдете по-решителни и не отстъпвайте, без да губите убеденост в себе си. Ще получите това, към което се стремите. Денят е подобаващ за креативен занимания и образование. Общуването с околните няма да е елементарно, само че въпреки всичко ще съумеете да запазите положителния звук. Откажете се от концепцията за далечно пътешестване или огромни покупки, защото в този момент момента не е задоволително удобен. Правете си проекти! Те ще се окажат напълно действителни.

Водолей
Ако бракът Ви пука по шевовете, а обичания хамстер сутринта Ви ухапе по пръста, знайте, че в датското кралство не всичко е наред и е извънредно време, да измененията нещо в живота си. Звездите Ви поучават, да си извършите нова прическа и да си промените работата. Дайте опция на новите мисли и усещания да изпълнят живота Ви с ново наличие и смисъл!

Риби
За Вас денят ще бъде забавен и занимателен. В края му е допустима отмалялост, само че тя ще бъде приятна, напълно лишена от привкус на отчаяние, обилно огряна от насладата на удържаната победа. Интуицията Ви ще бъде доста мощна, с помощта на което ще успявате бързо да взимате правилни решения и безгрешно да действате в комплицирана обстановка. Желателно е да съкратите разноските, защото сте склонни да се разделяте с парите леко и безогледно. Впрочем, звездите нямат нищо срещу дълготрайните вложения, планувани от по-рано.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР