Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що

...
Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що
Коментари Харесай

Риби: Доста успешен ще бъде този ден за вас

Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази прчина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника - от новия си облик бихте придобили убеденост.

Телец
Денят е подобаващ за изявления пред близките на тематика обич и пари. Днес тези, които Ви заобикалят, ще са подготвени да вървят след Вас и да Ви слушат деликатно. В работата може да повдигнете тематиката за пари - не са изключени доста великодушни награди от страна на управлението, а също може да си вършиме проекти за по- дълъг период. В връзките с другия пол може да очаквате голама пристрастеност и безрезервност, а възприятията ще се демонстрират блестящо и наситено.

Близнаци
Не провокирайте ориста – през днешния ден няма да Ви е непотребен малко здрав консерватизъм. По-малко опити, повече нерешителност и здравомислие - към този принцип би трябвало да се придържате през първата половина на деня. Това най-много се отнася за тези, които имат намерение да влязат в някаква нова роля: доста е значимо: да останат самите себе си. Дори и когато разпускате, ще се изхитрите да решавате дейно професионални проблеми, да завързвате потребни запознанства и изобщо - да прекарвате времето си потребно.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
През този ден на Вашия обичан човек ще е мъчно да концентрира цялото си внимание върху Вас, Ваште проблеми и стремежи... То непрестанно ще бъде ангажирано с други, по- малко значими от Ваша позиция неща. Не пречете на това: за какво Ви е нужна такава отвеяна половинка?

Дева
Това е ден за дейно взаимоотношение и резултатно съдействие. Девите са блестящи медиатори, които съумяват да урегулират всевъзможни настоятелен и персонални спорове, както и да помирят враждуващите страни. Само сами със себе си не са в единодушие и по тази причина няма да Ви са непотребни препоръките на умен и компетентен човек, а е допустимо и тези, на експерт –психолог. Този ден разкрива необятни благоприятни условия за личностно израстване, а и за самоусъвършенстване. Не се отхвърляйте от духовни практики –те ще дадат добър резултат. Ако се явявате по-„ земен ” и на практика насочен човек, бързайте към спортните площадки.

Везни
Ситуацията бавно се стабилизира, нещата вървят към оправяне, само че ще се наложи да се помирите с краткотрайните финансови компликации. Бъдете доста внимателни! Опитвайки се да укрепите своите позиции, защото пилеете повече, в сравнение с получавате. За вниманието Ви са почтени единствено най-надеждните планове, желателно - утвърдени от някой от хората, на чието мнение държите и на който се доверявате. Сега към този момент ще можете да се оправите с аргументите за персоналните си проблеми, и да разберете къде са техните корени. Само че не би трябвало да бързате с избора на метод за тяхното решение. Склонни сте да надценявате своите сили и опциите на останалите. Изчакайте малко, и удобното стичане на събитията ще облекчи Вашата задача.

Скорпион
Ще се наложи да се запасите с самообладание, защото без него мъчно ще преживеете този ден. Много от значимите за Вас работи и проекти ще се наложи да отложите за неопределен срок. Възможни са различия със остарели другари и съидейници, не споделящи Вашите възгледи, въпреки че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подобаващ за нови запознанства. В новозапочващите връзки ще има прекомерно мако откровеност, доверие и взаимно почитание. Затова пък може да възстановите остарели връзкии да ги употребявате в своя изгода.

Стрелец
Както нормално, Вие имате какво да кажете на обкръжаващите, а днешното разположение на планетите ще Ви даде храброст, с цел да кажете мислите си на глас. Абсолютно сте подготвени да извършите това. Но преди да си отворите устата, помислете за това, кой Ви слуша в този момент. Ще бъдат ли възприети думите Ви по нужния метод? Действително ли това има такова огромно значение? И най-главното е, фактически ли желаете да отблъснете хора, които толкоз желаят да станат по-близки с Вас? Защо не кажете всичко на четири очи единствено на индивида, който е заслужил?...

Козирог
Днес за Вашия обичан човек няма да е елементарно да Ви убеди в това, че той работи вярно и тактиката му на държание се явява оптимална за дадената обстановка. Вие ще гледате на обстановката по напълно различен метод, и,съответно, ще я приемате по различен метод. Споделете своята позиция със своята половинка.

Водолей
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да подмятна всяка хитрина. Каните се да повторите неточност, която един път сте правили. Нужно ли Ви е това?

Риби
Доста сполучлив ще бъде този ден за Рибите. Звездите поучават представителите на знака, да разчитат единствено на своите сили, без да чакат помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкоз по-добре. Финансовото Ви състояние ще се усъвършенства. Междувременно ще получите предстоящи заплащания, а е допустимо и връщане на остарели задължения. Със дилемите в фамилията ще се справите леко и доброволно, а роднинте Ви ще Ви поддържат. Подходящ ден за дейна отмора.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР