Овен Либидото ви определено го е хванала пролетна умора. Ще

...
Овен Либидото ви определено го е хванала пролетна умора. Ще
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за април 2020

Овен
Либидото ви несъмнено го е хванала „ пролетна отмалялост ”. Ще бъдете изтощени от хаоса във връзката си, а също така сте влезнали в режим на „ гнездене ”. За да запазите тръпката, ще се наложи да вършиме взаимни отстъпки във връзка с секса.
Телец
Умът ви е надъхан пъклен авантюристичен и макар че в главата си имате десетки секс сюжети, химията с колегата ви се размива. Може би сте на разнообразни талази сега, само че ще бъде във ваш плюс, в случай че се опитате да осъществите всичките си копнежи.
Близнаци
Няма потребност да се извиняването за вашето мнение по някои интимни въпроси. През този месец ще научите истини, които тормозят половинката ви в полово отношение. Изчистете недоразуменията и започнете „ на чисто ”.

Рак
Това несъмнено е вашият месец! Ще бъдете настроени извънредно сантиментално и всяко ваше полово прекарване ще бъде висшо наслаждение и за двамата. В допълнение ще се радвате на множеството свободно време, което имате, а и на опцията за дълго гушкане.
Лъв
Направете опит да се сближите с колегата освен физически, само че и прочувствено. Разпитвайте го за страховете, за копнежите му, споделете вашите и създайте някакъв мост. Повярвайте, двете са взаимно свързани. Успеете ли в начинанието, половата ви връзка ще доближи нови висоти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР