Овен Добрите новини не идват сами. Понякога нашето участие в

...
Овен Добрите новини не идват сами. Понякога нашето участие в
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 20 август

Овен
Добрите вести не идват сами. Понякога нашето присъединяване в тях е повече или по-малко. Сега имате опцията да вземете интензивно присъединяване в това доста скоро да бъдете зарадвани от приятни събития.
Телец
Денят може да ви изненада с интензивността си. Приготвили сте се за релакс, а някой желае да ви помъкне на дълга разходка. Не се противете.
Близнаци
Може да ви се коства необичайно, само че хората от време на време се трансформират. Не напълно,но проумяват някои от грешките си и нанасят корекции в държанието си.
Рак
Избързвате с някои крачки, които изискват по-продължителна инспекция на времето. Може би желаете да сте спонтанни, само че това също ще има своята висока цена.
Лъв
Опитайте се да гледате на нещата от погледа на конкуренцията. За това ще ви е належащо да оставите страстите си настрани.
Дева
Денят предвещава стихия в душата ви. Прекалено дълго време сте се вглеждали във себе си. Отворете се към хората, с цел да си поемете глътка пресен въздух.
Везни
Може да ви се коства, че живеете в безпорядък, само че в него има множо хубост. Вашата работа е да отсеете плявата, тъкмо по тази причина в този момент ви се дава всичко вкупом.
Скорпион
Винаги е най-тъмно преди изгрев. Не се отчайвайте от моментното положение на нещата. Не забравявяйте, че всяка рецесия е прелюдие към смяна.
Стрелец
През този ден може да ви избави музиката. Пуснете си нещо интензивно, с цел да се разтанцувате и изгоните злите демони от главата си.
Козирог
Денят допуска да бъдете великодушни. Много от събития може да ви се костват далечни, само че в случай че се замислите има метод, по който да им повлияете.
Водолей
Денят ще ви изненада с приятна среща с от дълго време пропуснат другар. Насладете се на общуването и направете по този начин, че да се виждате по-често.
Риби
Денят ще ви предложи среща със самите вас. С по-хладнокръвния ви вид. Не го отблъсквайте имате потребност и от тази част от себе си. По-често, отлкото си мислите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР