Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова

...
Овен Днес не е най-добрият ден за начало на нова
Коментари Харесай

Звездите отреждат чудесни възможности днес, не ги пропускайте

Овен
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните.

Телец
Днес в хода на събитията ше станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Днешния ден е удобен за решение на въпроси, свързани с кариерата. Ако през днешния ден Ви следва да вършиме някаква изява пред аудитория, бъдете уверени че всичко ще бъде сполучливо. Главното е, да изяснявате всичко на по- наличен език, с цел да бъдете разбрани, а и да няма опция думите Ви да се поясняват двуяко. В връзките с близкия Ви човек може да извършите рационален компромис, подобрявайки връзката и степента на взаимно схващане. На работното си място бъдете виновни и старателни.

Рак
Днес към момента сте в пасивно въодушевление, въпреки обстановката в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, защото колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за това, което е отвън Вашия надзор, е изцяло безмислено. За Вас се грижат околните Ви, а те ще се оправят с всичко, до момента в който се върнете на игралното поле. Най-добре е в този момент да употребите силата си за прехвърляне на отговорностите и на подготвеност да сложите едно рамо, в случай че потрябвате, на своите близки.

Лъв
Звездите Ви предлагат, през днешния ден да си устроите всемирски ден. Постете някакъв клуб, ресторант или спектакъл, само че наложително с Вашия обичан човек. Без него това мероприятие ще бъде фактически безсмислено, и на процедура – излишно. Нека вашата двойка бъде най-забележителна довечера!

Дева
Целта, която сте си сложили е доста хубава, само че дали е реалистична? Но до момента в който се стараете да я постигнете, другите задания и цели, изискващи Вашето внимание, ще изостанат, а това може да докара до нула всичко, което сте постигнали и към което се стремите. Каквото и да вършиме, продължавайте повече да поддържате връзка с обкръжаващите - в този момент чудесно се справяте с това. Освен това, до момента в който продължавате да поддържате връзка с който и да било, Вашите мисли не престават да се развиват в нужното направление.

Везни
За Вас този ден ще бъде удобен, единствено че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде доста по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобяда да оставите за приятна отмора в компанията на околните си. Денят също не е неприятен за обход по магазините: ще съумеете да извършите доста удачни покупки, и като се прибавят доста преференциалните условия за приемане на заем, които ще Ви бъдат предоставени, ще съумеете да реализирате замислите си с удивителна лекост и сръчност. Само опити с имиджа не са желателни.

Скорпион
Днес у Вашия обичан човек ще се разсъни блян към нещо екстремално, като той ще се опита да разсъни и у Вас сходно зверче, а и дейностите му ще бъдат много дейни. Бъдете подготвени за това, че ви следва дружно да покорявате планински върхове, да се изкачвате на високи етажи, стигайки до тях по безусловно гладка стена, или да првите нещо сходно....

Стрелец
Възможни са съществени загуби и не на смешка проблеми. Със своята нормална сила доста мъчно ще можете да се противопоставите на нападките на недоброжелателите, заради което няма да Ви е непотребна поддръжка. Проверените съдружници няма да Ви окажат помощ, само че ще Ви зарадва доста обстоятелството, че на Ваша страна ненадейно ще застане доста авторитетен човек. Напрегнатост, чиито генезис и аргументи не да са ясни, ще участват в персоналните връзки и ще разрушават тяхната естетика. Ако бъдете по-внимателни, вероятно ще си дадете сметка, какво тъкмо нервира околните Ви.

Козирог
Днес е доста значимо, да вършиме всичко за своя обичан човек безкористно, без да очаквате нещо в подмяна и без да желаете. Постарйте се, да бъдете безспорен, стопроцентов човеколюбец и сами ще се убедите какъв брой доста ще се трансформират вашите връзки с обичания човек и какъв брой прелестни ще станат те.

Водолей
Днес Вашия най- добър другар може доста мощно да промени отношението Ви към Вашия обичан човек Това е допустимо да стане с помощта на фразата: „ на мен не ми харесва!” - казана от него, а може и да бъде по някакви други аргументи.Като цяло, през днешния ден е най- добре да не обсъждате персоналния си живот с приятелите.

Риби
Денят е обвързван със съществени фамилни проблеми, разрешаването на които ще отнеме много време. Грижите и суетата дразнат, само че пък резултатите се оказват изцяло почтени. Помнете, че тъкмо във Вашата глава през днешния ден ще се появят най-хубавите хрумвания, и че точно Вие сте в положение да дадете на индивида, изпаднал в сложна обстановка, фактически потребен съвет. Вероятността за нови запознанства е огромна, само че надали през този започващите връзки ще прераснат в нещо съществено. Вие ще се стремите единствено към прелестно другарство, без да желаете да се потопите в изобилието от усеща. Флиртувайте, само че не давайте каквито и да било обещания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР