Овен Днес е по-добре да се оттеглите от обществото, да

...
Овен Днес е по-добре да се оттеглите от обществото, да
Коментари Харесай

Задължително вижте какво вещаят звездите за днес

Овен
Днес е по-добре да се оттеглите от обществото, да се избавите от суетата и да се отдадете на размисъл. Това е времето, когато би трябвало да преразгледате събитията и въз основа на това вземете своето решение.

Телец
Денят не е подобаващ за дейна връзка. Дори и да има хора към вас, можете да се чувствате самотни. Действително имате потребност да прекарате известно време сами и да помислите за значимите неща в живота си.

Близнаци
Приветствайте новите хрумвания, които ще дойдат при вас в този ден. В този ден е изключително мощна връзката ви с подсъзнанието, посредством сънища, знаци и странни съвпадения. Възможно е да имате потребност от повече сън, в сравнение с нормално.

Рак
Може би ще забележите неналичието на логичност в другите. Физическото увлечение ще бъде мощно през днешния ден. В персоналните ви връзки липсва баланс и естетика, дълбочина на връзката и взаимно съгласие.

Лъв
Днес ще изпитвате непоносимост към външните проявления на колегата ви, на околните ви, което може да усложни взаимоотношенията ви. Може да извършите нещо безогледно или да измените на правилата си.

Дева
Сега набирате от лунната мощ нужната ви сила за сполучливите си интелектуални желания. Ще се пробуди вашият скрупульозен разсъдък. Вслушайте се в своето сърце и вземете решение във връзка с избран човек, някакво дело или проект.

Везни
Денят е добър и перспективен за вас. Подходящ за оздравителни процедури и интелектуални действия. Ще бъдете склонни да виждате към себе си хармонията и хубостта повече, в сравнение с дисхармоничните феномени.

Скорпион
Лунното въздействие ще се отрази на интуитивното ви усещане. По всяка възможност ще се почувствате разсеяни и незадоволително уверени в себе си. Трудно ще се справяте със своите страсти и ще контролирате реакциите си.

Стрелец
Хубаво е, че предпочитате да слагате отвън скобите всичко, което скапва положителното ви въодушевление. В реалност има неща, с които ви засягат близките, само че добре прикривате зараждащото напрежение зад възприятието си за комизъм.

Козирог
Денят носи смесена сила. Бъдете тактични и деликатни освен във връзка с хората, на които държите, само че и на всички останали. Така ще избегнете всевъзможни недоразумения между тях, само че и ще си спестите нервите.

Водолей
Днес ще се чувствате задоволително самодоволни и не бихте желаете нищо да помрачи положителното положение на духа ви. Всъщност ще притегляте другите с естествените си страсти и откровената си страст.

Риби
Денят има смесени трендове. Можете да се занимавате с делата, които сте си набелязали, въпреки че може да настъпят някои промени. Много работа имате за дотъкмяване и в този момент можете да го извършите. Ден на илюзиите, измамите, заблудите. Плановете приведете в сходство с действителността. По-малко страсти! Не допускайте да се стига до кавги. Препоръчва се повече време да се прекара в усамотение, да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението. Добре е да се занимавате с очистителни процедури. Болестите зародили този ден са доста подли и мъчно се лекуват. Лош симптом е, в случай че заболяването се съпровожда с температура. През нощта могат да се явят кошмари и мъчителни съновидения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР