Овен Действате първосигнално, а после мислите, но този път първичният

...
Овен Действате първосигнално, а после мислите, но този път първичният
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 април: Успешен ден за Лъва, Девите и Везните да внимават

Овен
Действате първосигнално, а след това мислите, само че този път първичният подтик може да се окаже по-правилен, а колкото повече стартирате да разсъждавате, толкоз по-лесно ще се отдалечите от верния избор.

Телец
Днес е настоящо правилото: “Който търси, намира.” С повече интензивност ще постигнете мечтаното, само че би трябвало да пипате с “кадифени ръкавици”. Силовите способи няма да ви доведат до на никое място. Изостаналата работа не отлагайте повече, в случай че имате опция я довършете.

Близнаци
Денят е добър за креативен изяви. Оставете всичко да следва личният си темп. Бързайте постепенно. Избягвайте разногласията, защото не би трябвало да се нарушава хармонията. Ако ви хрумне някоя истинска концепция, запишете я, с цел да не я забравите.

Рак
Ще е спокоен и добър ден, в случай че не се поддадете на терзания и неприятното въодушевление. Подхождайте креативен към нещата, използвайте непредвидени ходове. Подходящо време за другарство с близки другари.

Лъв
Днес може да ви се открият нови вероятности. Не избягвайте срещите и диалозите с другари и познати. Добро време за занимания, търсене на удоволствия и въобще за промяна на ситуацията.

Дева
Денят ви евентуално ще е прекрасен, въпреки че не е изключено да се появят някои дребни неразбории. Подходящо време да обменяте информация, да търсите решение на настоящите задания. Не правете нищо, което не ви е по душа.

Везни
Добре е да планирате в детайли днешния ден и след това да следвате предначертаното. Импровизираните решения ще са доста удачни. Не предприемайте в този момент нови промени, защото нещата може да се извърнат по метод, по който не сте очаквали.

Скорпион
Делата ви ще се развиват сполучливо, само че при изискване, че играете по честните правила. Може да се появи възприятие на неустановеност. Това ще отмине, в случай че приведете всичко в ред. Доверете се на опита и инстинкта си.

Стрелец
Днес ще бъдете много заети с настоящи каузи. В работата е допустимо да срещнете компликации, само че по тази причина пък в персоналните връзки ще ви върви повече. Някакво събитие или среща с някой човек ще ви накарат да погледнете на нещата по нов метод.

Козирог
Можете да вършиме всичко, което ви се желае и е рационално. Осигурете си положително разтоварване и повече отмора. Ще си прекарате прекомерно прелестно времето с някои близки хора. Въздържайте се да харчите пари за ненужни неща, изключително важи за дамите.

Водолей
Избягвайте да влизате в словесни борби. Силата ви да убеждавате ще бъде отслабена за известно време и сами можете да попаднете под въздействие на някой различен. Не са изключени проблеми в връзките с по-възрастни хора, само че по тази причина пък с другари ще си прекарате добре.

Риби
Успехът ви общо взето зависи от вашата религия в личните сили. Всичко останало ще бъде обезпечено. Преобразувайте силата си в нещо положително, насочете я към вярното русло. Благоприятен ден за оправяне на недоразумения.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР