Овен Би било добре да се замислите за събитията от

...
Овен Би било добре да се замислите за събитията от
Коментари Харесай

Прочетете хороскопа си за днес и разберете какво ви очаква

Овен
Би било добре да се замислите за събитията от недалечното минало, и да анализирате своите действия и изявления. Много от това, което става през днешния ден, се явява разследване на нещо, направено от Вас по-рано, и в действителност се сблъсквате с следствията от личните си неточности. За страдание, през днешния ден сте склонни да търсите отговорни, а не излаз от ситуацията, та по тази причина демят ще бъде много неефикасен. Вечерта е допустимо неразположение, като са евентуални главоболие и безсъница. Откажете се от нездравословните навици и запазете верността си към здравословния метод на живот: през днешния ден би трябвало да се погрижите за себе си.

Телец
Мобилните телефони са едно от най-големиоте достижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас, Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един тип въже за връзване, защото домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с витално значими (по тяхна сметка) неща. Съветът е понякога да не отговаряте на позвъняванията на членовете на фамилията.

Близнаци
На фамилните Близнаци през днешния ден може „ да се отвори парашута” за леко отклоняване – някой може да се опита да флиртува с Вас. Завездите не Ви поучават да отговаряте на апелите за реципрочност. Всичко това, което се опитате да скриете през днешния ден, напълно скоро ще стане очевидно. А какво заплашва Вашите фамилни връзки, просто е ужасно да се намерения... Игнорирайте интереса към своята персона и по-късно няма да се постанова да се разкъсвате сред два огъня.

Рак
За Вас този ден ще бъде доста сполучлив, и то - във финансово отношение. Възможно е повишение на заплатата, или поява на спомагателен източник на приходи, а не са изключени и преференциални покупко-продажби. Ако се занимавате с бизнес, ще изпреварвате съперници и бързо ще намирате излаз от комплицирани обстановки. Ще Ви радва общуването с околните: връзките остават все по този начин хармонични, а може и да стигнете до цялостно взаимно схващане. Новите запознанства, за жалост, няма да оправдаят упованията, защото ще се срещнете с безинтересни хора.

Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.

Дева
Подходящ ден за всевъзможни занимания, при които няма да Ви бъде нужна помощта на други хора. Работата е в това, че през днешния ден ще се разбирате единствено с обичания човек и то единствено заради това, че той ще е подготвен да гледа на Вашите прищявки през просото. Останалите представители на Вашето обграждане са настроени по-критично, а и Вие нямате табиет да си премълчавате най-малко от време на време, тъй че ще бъде мъчно да се избегнат споровете. Ако сте на път, може да очаквате увлекателни завършения и приятни прекарвания. Намалете физическото си натоварване.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Отношенията Ви с околните се стабилизират. Днес доста по-лесно от всеки различен път ще съумеете да постигнете съглашения и договорености със „ сложни” хора, които по начало са капризни и непредсказуеми. Неочаквано може да откриете, че можете освен да преодолеете личните си вътрешни несъгласия, само че и на другите да помогнете за реализиране на душевно равновесие. Може да установите, че притежавате гении, за които досега не сте си давали сметка, и да имате предпочитание да ги издемонстрирате на всички поред. На сбирките и празниците ще сте центра на внимание. Проблем в сантименталните връзки може да стане ревността и стремежът на обичания за извънреден надзор над Вас.

Стрелец
Не всичко се подрежда по този начин удачно, както би Ви се желало. Днес Стрелците се оказват жертва на личната си несъобразителност и наивност. Хората, с които представителите на знака са били изцяло откровени, са подготвени да употребяват получената информация за лични ползи. Възможни са съществени проблеми в връзките с приятелите - натрупали са се не малко несъгласия и различия, с които е много мъчно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и елементарно се поддавате на провокации, тъй че не би трябвало да разчитате на това, че денят ще премине умерено.

Козирог
С колегата Ви се случва нещо необичайно? Не тормозете индивида – в случай че желае, и самичък ще Ви опише. Ако пък не желае, и да питате, и да разпитвате, нито ще научите освен това, нито той ще стане по-щастлив от това. Просто почакайте, а нещата сами ще се подредят.

Водолей
Позволете да повлияят на личното Ви мнение - допустимо е, това да се окаже потребно. Упорството, все едно, няма да бъде продуктивно – а и за какво да се измъчвате сами и да дразните другите? Отложете решаването на всевъзможни въпроси, където се изисква безапелационен отговор „ да” или „ не”. Каквото и да отговорите през днешния ден, на следващия ден вероятно ще Ви се прииска да го промените.

Риби
Денят ще бъде много сполучлив, само че няма да избегнете и някои досадни недоразумения. Вашата задача е, да запазите успокоение и оптимизъм. Помнете, че дори грешките, позволени през днешния ден, могат да Ви свършат добра работа, в случай че в точния момент ги анализирате и оправите. Днешният ден е доста прекрасен от финансова позиция. Постарайте се, да не оставяте нищо незавършено. Дори и сами не бихте се чувствали добре, в случай че не „ затворите” и последната страница. Ако пък се наложи да действате дружно с хора, които не са Ви приятни, постарайте се, да запазите успокоение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР