Овен – Времето е добро за творческите натури. Радвате се

...
Овен – Времето е добро за творческите натури. Радвате се
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – сряда – 24 август 2022

Овен – Времето е положително за креативните натури. Радвате се на добра жизнеспособност и ще продължи да нараства интензивността ви. Очаква ви прочувствено отклоняване, което ще оживи рутинното ви всекидневие.

Телец – Посветете този ден на фамилията и приятелите си, тъй като те са главната полезност в живота. Денят не подготвя към триумфи в бизнеса, работата, само че с обичаните хора ще може да се изявите изцяло! Откритото другарство, другарската поддръжка, задушевните диалози ще донесат успокоение и осъзнаването, че животът е хубав.

Близнаци – Желанието за другарство може да се изрази в крайности, изразяващи се в нараснала словоохотливост и предпочитание да бъдете в центъра на събитията. Може да се заемете с реанимация на остарели другарства. Енергията на деня благоприятства сходни мероприятия.

Рак – Време е за малко отмора, обаче, не си позволявайте несъразмерна релаксация. Използвайте деня, с цел да изчистите започнатите каузи, това предлага дневният ви хороскоп. Освен това е идеалното време да подновите остарели контакти с другари, които сте пренебрегвали в предишното.

Лъв – Днес няма да сте склонни да търсите лесни пътища, а в противен случай, колкото по-коварен е пътят, толкоз по-интересен! Обстоятелствата дават обещание да се развият във ваша изгода и е допустимо в някой план да имате подобаващ триумф и признанието на другите.

Дева – Днес е настояща поговорката за вас: „ Помогни си самичък, с цел да ти помогне и Бог! “. Ако съзнателно си извършите всичко, което зависи от вас, тогава шансът няма да закъснее! Хороскопът ви е удобен във всичко, обвързвано с любовта, фамилните и другарските връзки, както и всяка друга връзка!

Везни – Звездите поучават по значими въпроси, в това число любовни и финансови, да бъдете нащрек, пробвайки се да различите „ второто дъно “ в думите и дейностите на другите. Ако няма такова „ второ дъно “, това е добре, само че най-вероятно през днешния ден това значи единствено, че просто към момента не сте го забелязали.

Скорпион – Днес сте в положение да демонстрирате предразсъдък във всичко, без значение какво предприемате, действайки под мотото: „ Каквото е писано да бъде, не може да бъде избегнато! “. Има възможност в някои случаи безразсъдно да разчитате на шанса и той да ви разочарова в най-неподходящия миг.

Стрелец – В сряда може да изпитате предпочитание да споделите своя опит, познания с някого или даже д
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР