Отворен кариерен форум за студенти от Медицински университет – Варна

...
Отворен кариерен форум за студенти от Медицински университет – Варна
Коментари Харесай

Кариерен форум за студенти от МУ Варна представя възможности за работа и стаж

Отворен кариерен конгрес за студенти от Медицински университет – Варна ще даде опция на работодатели от разнообразни здравни институции, държавни и частни структури да показват свободни работни позиции (временни или постоянни), както и студентски стажове. Събитието ще се организира на 15 ноември, вторник, от 10:00 часа в Рослин Димят Хотел Варна, оповестяват от висшето образователно заведение.

В откритото кариерно ревю в областта на опазването на здравето могат да се включат студенти, учащи се в професионални посоки 7.1. Медицина и 7.5. Здравни грижи.

Студентите ще могат да се срещнат с представители на всяка от участващите организации, които ще презентират своята активност и свободните работни позиции, и да заявят своите желания към бъдещата си работа.

Кандидатите могат да приготвят автобиографии и да ги показват на бъдещите си работодатели, както и да се записват за присъединяване в кариерната борса до 11 ноември.

Организатори са Медицински университет – Варна и Център за кариерно развиване (ЦКР). Събитието се реализира по план,,Създаване на мултидисциплинарна просветителна среда за развиване на фрагменти с интегрални компетентности в региона на биомедицината и опазването на здравето “, финансиран от Оперативна стратегия „ Наука и обучение за образован напредък “ 2014-2020 и съфинансирана от Европейския съюз посредством Европейския обществен фонд.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР