Отвличанията са особен род престъпления. Те са много различни от

...
Отвличанията са особен род престъпления. Те са много различни от
Коментари Харесай

Ботьо Ботев: Ако има нова група за отвличания, тя ще бъде разкрита

Отвличанията са необикновен жанр закононарушения. Те са доста разнообразни от тежките престъпни закононарушения, в това число и убийствата.

Това сподели пред камерите на БТВ топ крималистът Ботьо Ботев, който разяснява отвличането на Адриан Здравков. "Не би трябвало да разясняваме вчерашната акция на полицията. Органите на реда са решили да не дават информация. Отвличанията са характерен жанр закононарушения. Те са свързани с огромна организация на доста хора. Тези хора също бъркат и аз съм уверен, че новата група за отвличания ще бъде разкрита. Възможно е да има някакво споразумяване на сметки, само че при един втори сходен случай нещата ще са ясни. Много неща има, от които би трябвало да се създадат оценки и те се вършат, уверен съм в това. Не може да се дава доста информация при тези случаи ", разкри още Ботев.

"Групата на "Наглите " е остаряла история. Знае се къде са част от парите от техните отвличания. Казах задоволително. По едно такова закононарушение може да се работи доста време. Трябва да се работи безшумно и да се направи съвършен разбор на обстановката. Българските управляващи са взели участие в разкриването на отвличането, при което беше заплатен максимален откуп в света - 30 млн. Германските управляващи се обърнаха към нас и с помощта на българска диря похитителите бяха разкрити, а отвлеченият беше избавен ", добави Ботев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР