Отварянето на коледните подаръци е много вълнуващо. Но изненадата от

...
Отварянето на коледните подаръци е много вълнуващо. Но изненадата от
Коментари Харесай

Нежеланите подаръци от Коледа - какво да ги правим?

Отварянето на коледните дарове е доста вълнуващо. Но изненадата от тях не постоянно е приятна. Всяка година все ще се откри някой подарък, който да не е напълно по усета ни.

И колкото и да трупаме нежелани коледни дарове, в един миг се оказва, че би трябвало да се отървем от ненужните движимости.

Изданието Independent предлага няколко разновидността какво да създадем с нежеланите дарове, получени по време на коледните празници.

Продайте ги

Сайтовете на извършване на покупки, които набират все по-голяма известност, са съвършен избор да продадете нежеланите дарове. Хубавото е, че по този метод ще можете да употребявате получените пари за себе си и да ги изхарчите както ви харесва.

Помогнете посредством благородна идея

Ако не желаете да държите вкъщи подаръците, които не харесвате, то добър вид е да ги дарите на бездомни, небогати или нуждаещи се. Така ще зарадвате някого за празниците.

Дарете на хранителна банка

Това до някаква степен е обвързвано с първия вид. Ако продадете нежеланите дарове и с тях купите храна и други артикули от първа нужда, може да ги дарите още веднъж с благородна цел.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР