Отварянето на американските стратегически петролни резерви от президента Джо Байдън

...
Отварянето на американските стратегически петролни резерви от президента Джо Байдън
Коментари Харесай

Тръмп: Байдън отвори петролните резерви заради изборите

" Отварянето на американските стратегически петролни запаси от президента Джо Байдън има за цел само да ускори позициите на демократите преди междинните избори през ноември, след които цената на бензина минимум ще се удвои ", съобщи някогашният президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, представен от локални и непознати медии, съобщи БГНЕС.

" Аз ги изпълних (стратегически петролни запаси) и той (Байдън) в този момент ги употребява, с цел да поддържа цените ниски преди изборите. Веднага след тях те (цените) ще се удвоят, ще се повишат до невиждани височини ", сподели той на протест на свои поддръжници в щата Охайо.

Тръмп добави, че стратегическите петролни запаси са предопределени да бъдат употребявани " при положение на война, а не за намаление на цените преди изборите ".

По-рано тази седмица Министерството на енергетиката на Съединени американски щати, заяви, че стратегическите петролни ресурси на Съединени американски щати са паднали до 434,1 милиона барела, най-ниското равнище от 1984 година насам. Преди година стратегическите ресурси от нефт, ситуирани в щатите Тексас и Луизиана, съдържаха 621 милиона барела.

Припомняме, че частичните избори ще се проведат на 8 ноември. На тях ще бъдат определени всички 435 членове на Камарата на представителите и 34 сенатори. В момента демократите заемат по-голямата част от местата в долната камара на Конгреса, а в Сената е открит паритет: всяка от двете партии има по 50 места.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР