Оттук нататък политическите назначения и назначения на хора, които не

...
Оттук нататък политическите назначения и назначения на хора, които не
Коментари Харесай

Кирил Петков: Отзоваваме Пламен Георгиев от Валенсия, край на политическите назначения

" Оттук нататък политическите назначения и назначения на хора, които не са свързани с професионалната активност там, където отиват, ще се завършва, изключително в Министерство на външните работи. Предлагам да отзовем Пламен Георгиев, който беше назначен по политически аргументи във Валенсия, Испания. Това ще бъде признака, че този вид политически назначения не са метода и метода, по който нещата ще се случват. Това сподели при започване на съвещанието на държавното управление министър-председателят Кирил Петков.

Премиерът и министрите разискват план на решение за освобождение и назначение на регионални шефове, както и смяна в наредбата за реда, изискванията и размера на обезщетенията в туристическия бранш, оповестиха от държавната пресслужба.
Пламен Георгиев неотложно да бъде отзован, изиска БОЕЦ от властта
Пламен Георгиев би трябвало да бъде неотложно отзован от поста общоприет консул на България във Валенсия и да бъде освободен от дипломатичес...
Прочети повече
Ваксинационната стратегия би трябвало да работи и поздравът ми към министъра на опазването на здравето е, че единствено за вчерашния ден към този момент има 24 747 души имунизирани. От началото на новата стратегия за имунизация има над 130 000 имунизирани души, сподели Петков.

Когато приказваме за дейностите ни, задачата ни е ясна и към този момент имаме цялостни резултати, удовлетворен е Петков. Целта на държавното управление била в допълнение да бъдат имунизирани 300 000 души вследствие на новата стратегия за имунизация, само че към този момент са на 1/3 от този резултат, дори и повече.

Заради положителните оферти в бранш „ Туризъм “ държавното управление усилва от 1.8 до 2.3 млн. лева коронавирус ограниченията за бранша.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР