Отстранете бръчките и петната с това естествено средство! Жените винаги проявяват

...
Отстранете бръчките и петната с това естествено средство!
Жените винаги проявяват
Коментари Харесай

Отстранете бръчките и петната с помощта на това средство!

Отстранете бръчките и петната с това естествено средство!

Жените постоянно демонстрират особена угриженост за лицата си по разнообразни аргументи, макар че главната задача е да се борят против остаряването. Вярно е, че има доста кремове, които могат да се борят с появяването на бръчки, тъмни кръгове, петна и акне, само че множеството от тях губят своята успеваемост за доста малко време. Някои дами се подлагат на скъпи хирургически намеси, с цел да наподобяват красиви и млади, само че пренебрегват този елементарен трик за закъснение на стареенето. Става въпрос за содата за самун.

Естествените средства се употребяват от антични времена и даже през днешния ден те играят основна роля. В последна сметка, всяка съставна част, употребена в другите домашни предписания, има лечебни свойства, които могат да предотвратят, да се борят и да излекуват разнообразни болести на тялото, както содата. Това е доста ефикасен артикул, който е потребен освен за закъснение на стареенето, само че и за лекуване на разнообразни болести.

Свойства и изгоди на содата за самун
Известно е, че този бял прахуляк е мощен антибиотик, антиоксидант с противовъзпалителни и специфични химични свойства, които оказват помощ по следните способи:

Неутрализира киселините в организма
Содата за самун е доста мощен антиацид, който може да обезврежда киселините в организма, тъй че тя се употребява необятно по време на стомашни болести.

Елиминира инфекциите на пикочните пътища
Нейните антиоксиданти работят бързо в организма, премахвайки каквото и да е количество отрови и бактерии, които повреждат организма, инфекциите на пикочните пътища, задържането на течности и усъвършенстват здравето на червата.

Избелва зъбите и се бори с кариесите
Като антибактериално средство, отстрани всички зъбни бактерии, в допълнение, избелва зъбите и ги прави изцяло здрави.

Забавя стареенето на кожата на лицето
Лечебните свойства на содата работят върху кожата, като се борят против образуването на свободни радикали, които предизвикват всички недостатъци по лицето. В допълнение, содата усилва производството на колаген, мощен съдружник, когато става въпрос за навлажняване и подмладяване на кожата.

Специална рецепта за възстановяване на положението на лицето

Съставки:
– мед
– лимон
– чаша вода
– сода за самун
– ябълков оцет

Вземете чаша вода, изстискайте лимона и прибавете всички горепосочени съставки, до момента в който получите кремообразно или пастообразно вещество. Измийте добре лицето си с топла вода, тъй че порите да се отворят и маската да влезе в деяние. Нанесете сместа върху кожата и я оставете през нощта. На идната заран почистете лицето си с вода.

Трябва да повтаряте тази процедура всяка вечер, преди лягане в продължение на 1 месец.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР