Отскоро заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев притежава

...
Отскоро заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев притежава
Коментари Харесай

Общинският съветник с ролс-ройса: Омръзна ми да карам комбайни!

Отскоро заместник-председателят на Общинския съвет в Бургас Бенчо Бенчев има поръчков "Ролс-Ройс ". Появата му на празненствата във връзка Съединението в Бургас нажежи пристрастеностите измежду съдружните сътрудници. Бенчо Бенчев е в листата на Българска социалистическа партия, само че от гражданската квота.

"Значи човек, с цел да се вози на такава кола, би трябвало да е навършил повече години. Тя е по този начин по-тежка, по-бавна, не е като "Бентлито ". И взех решение да си взема "Ролс-Ройс ", тъй като ми омръзна да карам комбайни, примерно. Имам три комбайна, които костват повече от "Райлс-Ройса " като цени, само че никой не снима комбайните, снимат колата. Там, където се трудя, никой не го интересува, интересуват се от удоволствието. Какво наслаждение да се возя по-нормално, да ми е комфортно, виждате като офис е ", декларира Бенчо Бенчев пред Нова тв.

Бизнесменът, който се занимава със зърно произвеждане и строителство от години, споделя, че няма от какво да се опасява. Изкарвал си парите с почтен труд, пореден бил и в политиката.

"Аз, за разлика от нашите политици, които си сменяха цветовете, аз не съм в никоя партия, с изключение на в личната си. "Достойна България " се споделя и е съдружен сътрудник с Българска социалистическа партия, втори мандат, и считам, че съм дал доста повече на Българска социалистическа партия, в сравнение с те на мен ", декларира Бенчев.

Обяснява, че е платил налози върху 10 милиона лв. единствено на една от компаниите си и не вижда нищо неправилно в това на 65 години да си разреши първокласната кола.

"Аз съм член на централното управление на Съюза на пенсионерите, не знам дали знаете вие и за пенсионерите съм правил толкоз доста, дал съм лични средства, отопление през зимата, покриви върших на един клуб -12 хиляди лв., непрекъснато им оказвам помощ финансово, аз пребивавам с пенсионерите, дори са моя идея ", разяснява Бенчев.

Заплатата си като заместник-председател на Общинския съвет дарявал. Влязъл в локалния парламент с ясната мисъл. "Но аз имам моя философия за ръководството на страната - няма ляво, няма дясно. Има кадърни и некадърни хора. Няма леви, няма десни, тъй като едното без другото не може. Как може да се прави обществена политика, в случай че нямаш средства, в случай че нямаш материални активи и пари? ", пита Бенчев.

Въпреки че има досие и бил ядосан на комунистите, към момента е с тях. "В моето досие написа категория "Хулиган ". Знаете ли за какво съм гамен? Защото ходех с дълга коса и слушах "Бийтълс ", изяснява общинарят.

Сега обаче е засегнат от думите на Корнелия Нинова, че се разграничава от него поради първокласната му кола. "Аз също се диференцирам от нея ", декларира Бенчев.

На тематика морал разсъждава метафизичен. Взех да се увещавам, че в тази страна, в тази България, би трябвало да си несръчен, елементарен, безпаричен, с цел да те почитат, с цел да си честен. А морално ли ще бъде да скрия опциите си и да карам някой "Москвич " или "Жигула ", разяснява Бенчев.

Настоява за данъчна проверка, с цел да почисти името си след абсурда с колата, чака опрощение от водача на Българска социалистическа партия.
"Другарката Нинова, когато приказва, да е готова. Просто би трябвало да познава индивида и тогава да приказва за него. Аз не бих приказвал за човек, който не познавам, да давам избрания ", разяснява общинарят. "Много хора съм чувал да споделят, че Бенчо може без Българска социалистическа партия, само че Българска социалистическа партия без Бенчо ще му е мъчно и в случай че създадат по този начин, че да се разделим в действителност, това, което получаваха като помощ всякаква - логическа и материална, вредите ще са доста и в действителност ще им е доста мъчно за в бъдеще. Говоря за бургаската организация, не за националната ", декларира Бенчев.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР