ПЪРВО НА FOX: Бивш американски сенатор и дългогодишен политически довереник

...
ПЪРВО НА FOX: Бивш американски сенатор и дългогодишен политически довереник
Коментари Харесай

ПРЕПРОЩИЯ: Довереник на Байдън направи разкриващо признание за Министерството на правосъдието на Обама в разкрито интервю

ПЪРВО НА FOX: Бивш американски сенатор и дълготраен политически поддръжник на президента Байдън намерено призна, че Министерството на правораздаването е „ цялостно с Хора на Байдън " по време на президентството на Обама, предизвиквайки рецензии от скептици, защото Министерството на правораздаването на Байдън продължава да се бори с въпроси по отношение на своята безпристрастност в нашумели следствия.

" Министерството на правораздаването е цялостно с хора на Байдън! " Бившият сенатор-демократ от Делауеър Тед Кауфман сподели в изявление за Сената за „ Устна история “ от 2012 година, прегледано от Fox News Digital, в отговор на въпрос по отношение на приноса на Байдън за позициите в кабинета.

„ Имам поради цялостно с хора на Байдън. Ако желаете лист къде са хората на Байдън, има цялостен куп хора в Министерството на правораздаването и цялостен куп от тях във външната ни политика, и цялостен куп от тях в Белия дом, OMB и места като това. "

Бившият сенатор Тед Кауфман, D-Del., (вляво) и прези...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР