40 400 кутии контрабандни цигари са били задържани при проверка

...
40 400 кутии контрабандни цигари са били задържани при проверка
Коментари Харесай

Граничари задържаха над 800 000 къса контрабандни цигари на ГКПП-Лесово

40 400 кутии контрабандни цигари са били арестувани при инспекция на товарен автомобил на ГКПП-Лесово . Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Нарушението е разкрито в границите на взаимната интервенция на Групово дело „ Борба с проведената престъпност “, Групово дело „ Гранична полиция “, Агенция „ Митници “ и Националната организация за приходите за противопоставяне на контрабандата, при която на другите гранични пунктове се правят инспекции , както от взаимни екипи, по този начин и независимо от виновните институции.

Тази заран, на ГКПП-Лесово, на вход, е бил спрян товарен автомобил , пътуващ от Турция за Полша, ръководен от турски жител. По искане на чиновници на Групово дело „ Гранична полиция “ е камионът бил отклонен за сканиране с рентген , при което се виждат зони с подозрителна компактност .

Контрабандни цигари. Снимка: Министерство на вътрешните работи

При осъществената инспекция в товарния отсек, върху и зад постоянната стока – пластмасови произведения, са открити 808 000 къса /40 400 кутии/ недекларирани цигари , както и 890 кутии с общо 6230 сашета от 5 мг стимулант „ Камагра “ .

Контрабандните цигари са били конфискувани . Работата по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР