Оценяваме председателството като много добра форма и организация, но със

...
Оценяваме председателството като много добра форма и организация, но със
Коментари Харесай

Нинова за председателството: Добра организация, но слабо политическо съдържание

Оценяваме председателството като доста добра форма и организация, само че със едва политическо наличие. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Народното събрание по време на дебатите по отчета за българското европредседателство.

Искаме да благодарим на администрацията, въпреки и зад камерите направиха допустима положителната организация на председателството, сподели Нинова.

По думите й консенсус, конкурентоспособност и кохезия са били три основни думи за европредседателството.

Но съгласно Нинова Европа в този момент е по-разделена от всеки път по ключви въпроси, като да вземем за пример миграцията и бюджета.
Европа се раздели на разнообразни групи - Източна против Западна, външна страна против центъра.

Българският министър председател и държавното управление не можаха да обезпечат консенсуса на българските институции, сподели Нинова.

Европейската стопанска система получи сериозен удар в региона на конкурентоспособноста, сподели Нинова. Търговската война и разногласия сред Съединени американски щати и Европа ще понижи конкурентоспособността на европейската стопанска система, разяснява Нинова.

Председателството стартира с шесторно ликвидиране и приключи с убийството на пандизчия, 72 митинга бяха извършени в цялата страна, сподели Корнелия Нинова.

Като умозаключение Нинова съобщи, че председателството е било еднопартийно мероприятие, което не е могло да активизира силата на българския народ.

Това председателство беше огромна опция, само че тя беше пропиляна, сподели Нинова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР