Оценявам усилията на премиера Борисов да поддържа диалога в момент,

...
Оценявам усилията на премиера Борисов да поддържа диалога в момент,
Коментари Харесай

Румен Радев: Борисов подава ръка над масата и има моята ръка

Оценявам напъните на премиера Борисов да поддържа разговора в миг, в който неговата партия води институционална и медийна война против президентството, разяснява президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила пред публицисти на летище "София " преди да замине на публично посещаване в Полша.

Както виждате, министър председателят пред камерите подава ръка над масата и има моята ръка, само че неговите съпартийци не вадят ръцете си отдолу под масата и не престават да безчинстват, сподели президентът, запитан към момента ли счита, че ГЕРБ води борба против него след тона, който е бил чут през днешния ден от премиера Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила.

Трябва да е ясно едно – не може да има съгласие в името на корупционния комфорт на ръководещите, които и да са те. Оставките на депутати, на кметове, на общински съветници са спешен излаз, който до неотдавна потушаваше проблемите. Този излаз към този момент не работи, би трябвало надълбоко съществено следствие, и то от самостоятелен проверяващ орган, който да стигне до дъното на схемите и на моделитe, акцентира президентът.

Освен това в цялата тази обстановка и Народното събрание не управлява държавното управление, каквото е неговото предопределение, по-скоро се употребява като арбитражен съд против президента, това е неприемливо, безапелационен беше Радев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР