Отсечката от 4 километра беше изцяло обновена с 1 млн.

...
Отсечката от 4 километра беше изцяло обновена с 1 млн.
Коментари Харесай

Волен Сидеров Сряза Лентата, Но Това, Което Каза Разби Всички! Ето Видео, Дръжте Се: Чувствам Се Като

Отсечката от 4 километра беше напълно актуализирана с 1 млн. лв. от републиканския бюджет.

Участъкът не е ремонтиран главно от 70-те години и в този момент се чака злополуките да намалеят.

На церемонията по откриването участва Сидеров, който е народен представител от района и с чието подпомагане ремонтът е приключен преди зимния интервал.

Преди дружно с регионалния шеф на Ямбол Димитър Иванов и кмета на Стралджа Атанас Киров да прережат лентата, депутатът от " Атака " сподели:

”Чувствам се като министър председател малко, до момента не съм рязал ленти ”.

След това той добави:

" Още при започване на мандата ми заявих, че ще бъда лобист на региона. Пътят в Стралджа стана първи. Важно е, че министър Нанков реагира бързо и за 3-4 месеца беше ремонтиран този пътен сектор. Чувствам се добре и благополучен, когато хората правят оценка какво вършим Това е същинската политика ".

Той акцентира, че от началото на 2018 година стартира доизграждането на новата болница в Ямбол, която жителите на града и региона чакат повече от три десетилетия. Говорил за това с финансовия министър Владислав Горанов, защото са нужни към 12.5 млн. лева

„ Поставил съм въпроса в няколко диалога с премиера Борисов и получих уверението му, че от началото на годината стартира доизграждането й ”, акцентира съпредседателят на Обединени патриоти и се пошегува, че тогава ще предложения Бойко Борисов да среже лентата.

По мотив настоящите политически кавги водачът на " Атака " разяснява, че ръководещата коалиция сега е постоянна и няма заплаха да се разпадне. Според него обвиняванията от страна на опозицията са неоснователни.

" И вотът няма да може да мине и това разпадане или ремонт, за който приказват някои политически сили (ДСП - б.р.), няма да се случи ", добави той, представен от БНР.

По мотив кино лентата на депутатката от Българска социалистическа партия Елена Йончева " Граница " Волен Сидеров сподели, че това е автогол и дискредитиране на България преди председателството на Европейски Съюз, както и опит да се заглушат проблемите в левицата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР