Отряди на военни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот,

...
Отряди на военни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот,
Коментари Харесай

Руските кораби са отработили търсенето на вражески подводници в Средиземно море

Отряди на военни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот, дружно с противоподводни самолети Ил-38 на морската авиация са отработили търсенето на задгранични подводници в Средиземно море, заяви съветското министерство на защитата.

„ В рамките на военноморско обучение, водено от главнокомандващия Военноморски сили адмирал Николай Евменов, работиха отряди бойни кораби на Тихоокеанския, Северния и Черноморския флот, дружно с противоподводни самолети Ил-38 на морската авиация. подхващат ограничения за инспекция на неналичието на следене и търсене на непознати подводници в избрания регион на източните елементи на Средиземно море “, цитира известието на военното ведомство ТАСС.

Според съветското министерство на защитата главната задача на този стадий от ученията е да се отработят взаимни дейности с авиацията за търсене и непрестанно следене на подправена вражеска подводница, както и да се провежда непрестанен продан на данни за маневриране на задачата и да отработи детайли от бойното потребление на разнообразни авиационни оръжия.

В ученията вземат участие ракетните крайцери " Варяг " и " Маршал Устинов ", фрегатите " Адмирал на флота Касатонов ", " Адмирал Григорович ", огромни противоподводни кораби " Адмирал Трибутс ", " Вицеадмирал Кулаков " и други кораби.

От 15 до 25 февруари в Средиземно море се организират военноморски учения под управлението на Евменов. В тях вземат участие повече от 15 военни кораба, лодки и помощни кораби, както и над 30 самолета. В рамките на ученията се възнамерява да се отработят дейностите на силите на Военноморски сили за отбрана на съветските национални ползи в Световния океан, както и задания за противопоставяне на военните закани за Руската федерация от морски и океански посоки. към този момент проучва за какво грандиозните учения на Военноморски сили на Русия привлякоха вниманието на целия свят.

Превод: ПИ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР