Отпускарският месец юни не попречи на групата регионални сайтове на

...
Отпускарският месец юни не попречи на групата регионални сайтове на
Коментари Харесай

Сайтовете на Медия груп 24 с огромен ръст през юни, затвърждават лидерството си

Отпускарският месец юни не попречи на групата районни уеб сайтове на Медия груп 24 да подобрят още веднъж върховете си и да усилят аудиторията си още веднъж.

Флагманът на групата Plovdiv24.bg пораства с 1%, само че при публика от към милион действителни читатели, този растеж е значителен. В същото време той продължава да усилва преднината си пред съперниците си в Пловдив, където разногласието от години е само за второто място, защото Plovdiv24.bg нито за месец не го е изпускал.

Другите два районни уеб страницата също бележат важен растеж. При Burgas24.bg растежът на действителните читатели е дребен, само че порастват сесиите и имрпесиите , което потвърждава, че медията акумулира все по-голямо доверие у бургазлии и те го отварят по-често.

Богатия от към събития и политически кавги месец юни във Варна, оказа помощ на локалния ни уебсайт Varna24.bg да усили аудиторията си с над 13% . Значителен е растежа и в сесиите и импресиите.

Най-голям растеж през месеца бележи мобилното ни приложение Мачовете по ТВ , което е изцяло обяснимо, в поради стартиралото международно състезание по футбол. Приложението усилва постоянните си консуматори с 37%, само че най-впечатляващ е растежа на сесиите и импресиите, които скачат с по 58%, като приложението осъществя към този момент над 7 милиона отваряния месечно и то единствено през мобилни устройства.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР