Отправят се призиви за отмяна на отвратителна тениска с лозунг

...
Отправят се призиви за отмяна на отвратителна тениска с лозунг
Коментари Харесай

Призиви за изтегляне на „срамна“ тениска с лозунг „Яж, спи, изнасилвай, повтаряй“

Отправят се апели за анулация на отвратителна тениска с девиз „ Яж, спи, изнасилвай, повтаряй “ отстранена от уебсайт за облекла.

Гнусната риза беше видяна на уеб страницата Viral Style, предизвиквайки омерзение измежду деятелите. Въпреки гнева през 2015 година по отношение на ризата, откакто беше видяна носена от пир на фестивала Coachella, тя остава за продажба на няколко сходни основани в Съединени американски щати уеб страницата.

Изображение, оповестено в X, някогашен Twitter, от жена в Република Ирландия предишния месец в това време демонстрира мъж, облечен с ризата на летище, предизвиквайки повсеместен потрес и омерзение. Британската акция Caroline Voaden в този момент подава петиция тениската да бъде отстранена от един от уебсайтовете, обвинявайки компанията в „ срамно “ печелене от културата на обезчестяване.

Г-жа Voaden, която преди беше основен изпълнителен шеф на благотворителната организация Devon Rape Криза, написа на Change.org „ Призоваваме ViralStyle.com неотложно да изтегли от продажба всички версии на тениската, ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР