Отправната точка на лидера била коя фигура най-ярко ще се

...
Отправната точка на лидера била коя фигура най-ярко ще се
Коментари Харесай

ГЕРБ изправят Петър Стоянов за президент срещу Радев?

Отправната точка на водача била коя фигура най-ярко ще се опълчи на настоящия държавен глава Румен Радев, който още веднъж ще играе за поста, написа Стандарт. Слави Трифонов към този момент съобщи, че Радев е кандидатурата на Има Такъв Народ и партията му ще се постарае да бъде определен още на първи тур.

Затова Борисов търсел мощна фигура против Радев.

" Има значение дали изборите за парламент и президент ще са в един ден. Ако са в 1 ден, претендентът би трябвало да е партиен, който да води листата. Ако не, би трябвало да е някакъв водач, който да е безпартиен, с цел да се опълчи на Радев “, уточни Борисов преди няколко дни.

Първият вид бил някогашният президент Петър Стоянов. В ГЕРБ считали, че той може да притегли гласовете на Съюз на демократичните сили и на градската десница. Стоянов бе президентът, който реализира национална единодушие по време на Жан-Виденовата зима и с връщането на БСП-мандата на 4 февруари спомогна за предотвратяването на революция.

Вторият вид бил уволненият от служебното държавно управление началник на " Пирогов " проф. Асен Балтов. Той се употребява с голямото утвърждение на българите, тъй като бе отхвърлен откакто екипът му изнесе част от най-тежката борба с ковид.

Третият вид на Борисов бил още веднъж за доктор - шефът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски. Засега обаче генералът твърдо желал да остане настрана от политиката.

Завъртя се и още един, четвърти вид - шефът на Юридическия факултет в СУ " Св. Климент Охридски " проф. Даниел Вълчев. Но той звучи изненадващо, защото професорът е един огромните критици на ГЕРБ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР