Отпечатването на снимката от ултразвука върху ноктите се превърна в

...
Отпечатването на снимката от ултразвука върху ноктите се превърна в
Коментари Харесай

Тенденция назаем: ембрион по ноктите

Отпечатването на фотографията от ултразвука върху ноктите се трансформира в нова съвременна наклонност.

Sarenity Hair and Beauty неотдавна стартира да предлага в салона си в Стоктън он Тийс услугата за изобразяване на ембриона на нашето бебе върху ноктите . Оттогава студиото е залято с молби за опазване на часове. Новата мода беше предизвикана от първата фотография на бебе от ултразвука върху нокътя на една клиентка. Публикацията стана извънредно известна във Фейсбук.



Постът в обществената мрежа има повече от 44 хиляди споделяния единствено за няколко дни , което накара салонът на попадне под светлината на прожекторите.

Рисунката върху нокътя е основана от Сара Кларк, която споделя, че процесът на работа в действителност е много елементарен. Клиентите изпращат копие от фотографията от ултразвука, а Кларк я пресъздава на един от ноктите, употребявайки багра и фина четка, разкрива козметичката пред Pretty52.

Изображението, което стана толкоз известно в интернет, в действителност е първият опит на Кларк. Оттогава тя има стотици претенции за услугата. В обява във Фейсбук козметичката даже разкрива, че е трябвало да потърси съдействието на други експерти, занимаващи се с ноктопластика, тъй като не смогва да се оправи с всички искащи клиенти.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР