Отпада изискването за 50 процента капацитет в ресторантите, включително и

...
Отпада изискването за 50 процента капацитет в ресторантите, включително и
Коментари Харесай

Отпадат изискванията за 50 на сто капацитет в заведенията и за непълнолетните в моловете в Пловдив

Отпада условието за 50 % потенциал в заведенията за хранене, в това число и тези към местата за настаняване, игрални зали и казина от на следващия ден, 24 февруари, в Пловдивска област. Условието малолетните да посещават търговски център вид „ мол “ с компаньон също се отстранява.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30840
Това  става със заповед на шефа на Регионалната здравна ревизия (РЗИ) Пловдив доктор Сийка Димчева и след координиране с основния държавен здравен контрольор доцент Ангел Кунчев. Това оповестиха от пресцентъра на регионалната администрация - Пловдив.

Пловдивска област влезе в стадий 2 на Националния проект за справяне  с пандемията, което даде съображение на Областния спешен щаб да вземе решение за облекчение на част от ограниченията. Щабът остави двете условия, които отпадат от на следващия ден.

 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30840  С рисунка на Тео Ушев столицата споделя „ Благодарим Ви! “ на медиците на първа линия в битката с COVID-19 С рисунка на Тео Ушев столицата споделя „ Благодарим Ви! “ на медиците на първа линия в битката с COVID-19  " Санофи " и " ГлаксоСмитКлайн " желаеха утвърждение на проектоваксината си против COVID-19  Рекорден брой новозаразени с ковид в Хонконг малко преди да стартира наложителното тестване на населението  Рекорден брой новозаразени с ковид в Хонконг малко преди да стартира наложителното тестване на населението 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР