Отново ставам мъж, за да можем с Емили да се

...
Отново ставам мъж, за да можем с Емили да се
Коментари Харесай

Мелиса става пак мъж, за да се ожени


" Отново възмъжавам, с цел да можем с Емили да се оженим законно. За любовта няма пол. "


Това показа пред " България Днес " някогашният културист Тихомир. Преди година той реши да се трансформира в жена. Минава на хормонална терапия. И се трансформира в русокоската Мелиса. Месеци по-късно открива любовта в лицето на транссексуалната Емили.

Мачото, който бе жена за малко, е подал документи законно отново да стане мъж. В персоналната му карта на полето с пол в този момент е маркирано " жена ". А името му бе заменено на Мелиса. Очаква се Тихомир да получи новата си персонална карта, в която се води мъж след месец.

 

 Мачото бе жена за близо година

Мачото бе жена за близо година

" Планираме женитба през август. Ставам мъж единствено поради Емили. Ако не я бях срещнал, щях да си остана Мелиса ", разкри пред вестника някогашният участник във " Фермата ". Тихомир ще се подложи на дълга терапия, с цел да може да се трансформира още веднъж в представител на мощния пол.

" Спирам приема на естроген. И стартирам да пия тестостерон " , споделя някогашният първенец по културизъм, който бе жена в продължение на близо година. Тихомир разкрива, че прави всичко това от обич, а не с цел да търси реклама. " Не желаеме известност. Важното е да сме щастливи ", безапелационен е той.

Половинката на Тихомир - Емили, е доста радостна от обстоятелството, че индивидът до нея още веднъж ще е мъж. " Толкова съм щастлива и горда с моя другар Тихомир! Много се веселя, че той още веднъж е той! Вече виждам обичания си културист от детството си! Получавах Мелиса в предишното. Но в този момент тя си отиде. И в този момент тук до мен е колосът, превъзходният, невероятният културист Тихомир ", споделя Емили.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР