Отново се включвам аз Валентин-Александър с новината, че днес ставам

...
Отново се включвам аз Валентин-Александър с новината, че днес ставам
Коментари Харесай

Трогателно от страницата на бившата кметица Д. Иванчева: Аз съм Валентин- Александър и вече съм на 1г и 2 месеца ...

Отново се включвам аз Валентин-Александър с новината, че през днешния ден ставам на година и два месеца, по този начин стартира пост в страницата на наказаната за корупция някогашна кметица на столичния регион Младост, Десислава Иванчева.


Живея към този момент 3 месеца с баба, вие знаете за какво – едни неприятни хора ми лишиха майчицата, пратиха я на неприятно, мрачно и ужасно място, надалеч от мен. Знам, че от време на време и мама се опасява, знам, че може би я тормозят, само че знам, че мама е мощна жена, ще стиска зъби и ще изтърпи всичко незаслужено, с цел да излезе и да ме гушне още веднъж, да се грижи за мен, тъй като има потребност от нея! Чакам те блага мамо!
Аз най-малко съм добре с моята грижовна баба. Тя ме храни добре, грижи се непрекъснато за мен. Изкарахме няколко безсънни нощи, тъй като хванах вирус, имах температура, не ми беше добре, само че с грижите на баба го преборихме и него.
Макар, че съм доста дребен и доста обичан от баба, моята братовчедка, приятелите на мама, които ни посещават, оказват помощ и ми носят играчки съвсем всеки ден МАМА МИ ЛИПСВА! Понякога се слушам с мама по телефона, тя ми приказва, а аз чувам деликатно. Не знам какво да ѝ кажа, само че чувствам, че тя се разплаква когато ми чуе гласа. Не постоянно и дават да се обади, от време на време няма парички за фонокарти (те са скъпо удоволствие), изпращаме ѝ от вашите великодушни дарения, за които ви благодарим с мама сърдечно и безпределно, тъй като с пенсията на баба няма да се оправим, само че не постоянно ѝ ги предават бързо от пандиза.
Понякога баба ми споделя, че ще видя мама по скайп, само че в последния миг вземат решение, че няма да ѝ разрешат да се види с мен най-малко през компютъра. Става ми доста мъчително. Надявам се и времето да разреши и да отида скоро до пандиза в Сливен, да гушна мама. За в този момент съм ходил веднъж, само че пътят е дълъг, отегчителен и изтощителен за мен, мъчно ми е да заставам на детското столче вързан няколко часа.
Храня се добре, вървим с баба на доктор и детски съвещания, споделят, че раста добре. Старая се, тъй като желая да съм здрав и мощен мъж, когато пуснат мама от пандиза. Не желая да се тревожи най-малко за мен. Имам много зъбки към този момент и си похапвам от ден на ден храни за огромни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР