Отново ротация на Народното събрание. Очаква се още от 1

...
Отново ротация на Народното събрание. Очаква се още от 1
Коментари Харесай

Депутатите пак се местят в бившия Партиен дом

Отново ротация на Народното събрание. Очаква се още от 1 септември депутатите да се реалокират в постройката на бившния Партиен дом. 
В новата постройка депутатите ще имат опция да работят от преносимите компютри си и да приказват от място. А за разлика от преди, публицистите ще имат достъп до народните представители. 
" Тази постройката, знаете, че имаше и политическа и действителна дискусия, обвързвана с достъпа на медиите и публицистите. От позиция на провежданията на съвещанията ще е доста по-оптимално. На едно място ще бъдат комисиите, парламентарните групи и управлението на Народното събрание. А има и много по-съвременни и положителни условия за работа. Тук не става въпрос за комфорт или разкош, а за опция да се работи в една по-достъпна среда. Знаем, че има много съществено поличитеско говорене по тематиката, още от преди години, от позиция на духът, който витае в тази постройка. Но ние считаме, че Народното събрание с работата си би трябвало да трансформира атмосферата, а не атмосферата да въздейства върху народните представители ", уточни Росен Желязков, ръководител на Народно събрание. 
Народоосвободителна въстаническа армия ТВ>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР