Отново провален опит за гласуване на вота на недоверие към

...
Отново провален опит за гласуване на вота на недоверие към
Коментари Харесай

#49 клати „Денков“ до сряда

Отново провален опит за гласоподаване на вота на съмнение към държавното управление. Депутатите не съумяха да съберат кворум и точката се отсрочва за идната сряда.

Регистрираха се едвам двама депутати от ГЕРБ-СДС, а от Движение за права и свободи – нито един. Парламентарнте групи на Има Такъв Народ и „ Възраждане ” също не го направиха. Единствените, които се записаха, бяха Българска социалистическа партия и ПП-ДБ.

„ Как по този начин поради този пусти нефт и очевидно тези пари са подготвени да падне държавното управление, да се съберат с сякаш опозиционните партии ”, разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Нека да забележим какво ще осмислят. Ако ПП-ДБ с „ Възраждане ” и Българска социалистическа партия са една коалиция към този момент да гласоподават, каквото си желаят. За мен, като виждам Варна и планът, който се готви в София, те са дружно ”, счита ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

„ Залата е цялостна, само че няма кворум. Интересно е, че 20 индивида от Българска социалистическа партия гласоподаваха „ за ”. Предполагам, че когато се случи и има кворум, те ще поддържат държавното управление ”, добави Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ Това, което се случи с вота на съмнение – не се случва, само че явно е желанието на Българска социалистическа партия да помогне на държавното управление ”, е позицията на Цвета Рангелова от „ Възраждане ”.

„ Тези, които през днешния ден не се записаха и нямаше кворум, избавиха държавното управление, дадоха време на „ сглобката ” до сряда да не престават да си извиват ръцете ”, счита ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР