Отново карантина в училище заради положителна проба за COVID-19. Училището

...
Отново карантина в училище заради положителна проба за COVID-19. Училището
Коментари Харесай

Ученик с коронавирус и в столичното 119-о училище

Отново карантина в учебно заведение поради позитивна проба за COVID-19. Училището този път е 119 СУ „ Акад. Михаил Арнаудов ” в София. Под карантина е една паралелка от пети клас поради възпитаник с. Той се усеща добре и няма признаци.
„ Родителите се обадиха късно вечерта в петък. На идващия ден осведомих целия клас, а сътрудниците си направиха проби. Още в съботния ден беше ясно, че учителите нямат ковид. Става въпрос за 12 преподаватели “, сподели пред bTV шефът на учебното заведение Диян Стаматов.
 Държавна фирма Земеделие в Ямбол: 10 чиновници са с ковид, 39 под карантина Държавна фирма " Земеделие " в Ямбол: 10 чиновници са с ковид, 39 под карантина
10 чиновници на Държавна фирма " Земеделие " в Ямбол са с ковид, а общо 39 души в подразделението са сложени под карантина, оповестява btv. 5...
Проблемът сега стои точно пред учителите, тъй като те преподават по едно и също време отдалечено и присъствено на петите класове.
Децата са в отдалечена форма на образование от понеделник. Редуват се постоянна с отдалечена форма за класовете, които не са под карантина, посочи ритъма на работа шефът.
В събота незабавно е направена щателна стерилизация на всички пространства и коридори.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР