Отново искам да подчертая, че тези мерки не целят да

...
Отново искам да подчертая, че тези мерки не целят да
Коментари Харесай

Премиерът: Мерките са начин да не затворим държавата в момента

" Отново желая да подчертая, че тези ограничения не целят да създадат имунизацията наложителна за популацията. Дълбоко имам вяра в свободния избор на всеки един от нас да взима решения за личното си здраве ", безапелационен е министър председателят.

" Вярвам обаче, че и всеки, респективно, би трябвало да може да носи и отговорност за тези решения. В този подтекст и документите важат както за имунизирани, по този начин и за преболедували жители и за такива, които имат отрицателен тест. Отново подчертавам, че ограниченията изрично са краткотрайни и ще бъдат анулирани сега, в който обстановката се възстановява “, твърди Стефан Янев, съобщи през днешния ден.бг.

По думите му служебното държавно управление е осъзнавало, че ще понесе рецензии поради " непопулярните дейности ", предвиждащи въвеждането на така наречен „ зелен документ “.

За служебния министър-председател и сътрудниците му " гарантирането на политическото оцеляване и вероятност не могат да бъдат учредения " да се сложи под риск живота и здравето на българските жители.

" Разбирайки добре публичното неодобрение и осъзнавайки, че ще понесем рецензии, изключително в разгара на политическа акция, предложихме краткотрайни ограничения за ограничение на разпространяването на COVID-19. Подчертавам още веднъж, че сме наясно с политическите последствия от тези непопулярни дейности, само че аз, както, убеден съм, и моите сътрудници, споделяме позицията, че гарантирането на политическото ни оцеляване и вероятност не могат да бъдат учредения да сложим под риск живота и здравето на българските жители, нито можем да си позволим да дестабилизираме нашата здравна система. В обстановка на тежки рецесии не очаквайте от мен да се поддам на популизъм, пренебрегвайки най-висшата полезност – човешкият живот, и поставяйки под риск жизнеността на социално-икономическата ни система ", написа министър председателят.

В позицията си Янев акцентира, че редом с пандемията, служебният кабинет би трябвало да се оправя с рецесията с цените на тока и организирането на изборите 2 в 1.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР