Отношенията между Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са като истинска

...
Отношенията между Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са като истинска
Коментари Харесай

Софи Маринова отново се събра с Гринго

Отношенията сред Софи Маринова и Тодор Давидов-Гринго са като същинска сапунка - обич, кавги, драми... Двамата ту се събират, ту се разделят. Явно сега певицата и охранителят още веднъж са дружно. Това стана ясно, откакто 45-годишната поп-фолк изпълнителка качи обща фотография в Instagram.

Кадърът е сниман в заведение във Велинград, където са отпразнували втората годишнина от сватбата си, въпреки че се разведоха през 2019. Те са били в компанията на Преслава, половинката ѝ Павел и щерка им Паола.

Преслава също показа фотографията в обществената мрежа със следния текст: " Честита годишнина сем. Давидови! ".

Припомняме, че Софи Маринова и Тодор Давидов. На 24 март пък събраха родственици и другари на обилен ваучър в София. Само 5 месеца по-късно поп фолк певицата подаде документи за бракоразвод. Тя разкри, че повода да желае да постави завършек на брака си е, че брачният партньор ѝ я малтретира душевен и физически. И откакто на всички места споделяше какъв брой ужасяващ мъж е Гринго и по какъв начин се опасява от него, след това му елементарни и се събраха. Щастието им обаче не продължи дълго и те отново се разделиха.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР