Отношенията между представители на различни зодии не винаги могат да

...
Отношенията между представители на различни зодии не винаги могат да
Коментари Харесай

Три знака от зодиака, които ще разбият сърцето ви

Отношенията сред представители на разнообразни зодии не постоянно могат да бъдат идеални, само че има три знака от зодиака, които са подготвени с лека ръка да разбият сърцето на всеки.

Водолей, Лъв и Стрелец са зодиите, измежду чиито представители попадат най-големите сърцеразбивачи. Хората от тези забележителни и невероятни зодии са склонни да прекратят първи една връзка най-неочаквано и безмилостно.



Водолей

Екстравагантните Водолеи обичат да изпитват внимание и удивление, тъй че ще се влюбят във вас с огромен възторг. Едва когато получат мечтаната обич, им става скучно – тази зодия не обича рутината и бързо отхвърля сериозна връзка, напускайки половинката си.

Водолеите, макар любовта на обществото, са прекомерно свободолюбиви, тъй че в случай че инцидентно се увлечете по представител на този знак, по-добре го обичайте от разстояние.

Стрелец

Този огнен знак на зодиака е също толкоз свободомислещ, колкото и Водолея. Стрелецът не страда от обстоятелството, че връзките могат да лимитират опциите му и да не разрешават приключенията или увлеченията му.

Стрелците елементарно превключват от едни ползи на други, а това се отнася и за любовните връзки. Следователно не би трябвало да очаквате постоянна връзка от Стрелец.

Лъв

Лъвовете доста обичат, когато тяхното водачество бъде прието. Те са по-склонни да получават обич, в сравнение с да я дават, а представителите на тази зодия изискват доста внимание.

Лъвовете са безусловно пристрастени към това да бъдат обичани, носени и да им се възхищават, тъй че, когато не получават задоволително, загърбват колегата си, без да оставят и късмет за подсилване на връзката.



 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР