Отношенията между Глория и нейният зет Дани Милушев й не

...
Отношенията между Глория и нейният зет Дани Милушев й не
Коментари Харесай

Войната с тъщата в разгара си: Глория съсипа Дани Милушев СН...

Отношенията сред Глория и нейният шурей Дани Милушев й не се усъвършенстват, в противен случай. Поп фолк звездата, която през цялото време на връзката сред младежа и щерка й демонстрира злост към Дани, за следващ път откри внимателен метод да го клъвне.

Симона Загорова показа редица фотоси, с цел да означи 6 месеца от раждането на дребната Галина. Освен симпатични колажи с бебчето, щерката на Глория сподели и по какъв начин гушка дребосъчето на морския бряг. Щастието младата майка означи в компанията на своята половинка и татко на бебето Дани Милушев. Впечатление прави, че Глория е харесала всички фотоси на Симона като се изключи тези, в които участва таткото. Певицата даже избра да показа от персоналния си профил един от фрагментите, само че и на него са единствено щерка й и внучката.



фотография: instagram.com/simonazagorova21

Не е загадка, че певицата не храни благосклонности към шурей си, само че към този момент става неуместно, пишат хората в обществените мрежи.

Разбира се, не е изключено Дани Милушев най-после да завоюва сърцето на тъщата си, само че към този момент това наподобява задача невъзможна.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР