Отношенията между Джони Деп и Амбър Сърд никога не биха

...
Отношенията между Джони Деп и Амбър Сърд никога не биха
Коментари Харесай

Шокиращ разказ на Джони Деп колко гнусно му отмъстила Амбър за раздялата им

Отношенията сред Джони Деп и Амбър Сърд в никакъв случай не биха могли да са за образец. Дори и след развода, тя упреква артиста, че той хвърлил телефона в лицето й, и даже и посочил фотография на разрушеното й око. Звездата от " Карибски пирати " не й остана задължен и заведе срещуположен иск, като сподели, че това го е направилата самата Амбър, а не той.


Сега Деп споделя, че Амбър грубо се е шегувала с него не един път пред приятелите им. Актьорът закъснява с два часа за празненство в чест на 30-ия си рожден ден през 2016 година Избухва скандал и Деп напуща техния мезонет в Лос Анджелис. За възмездие момичето омазва жилището с изпражненията си. Според психолози, това е довело до разпадането на техния брак, написа The Mirror.
 Снимка © Социална мрежа
Момичето обаче споделя, че тази гнусота е оставена от нейния териер, наименуван Boo. Според другари на актрисата, кучето просто има проблеми с червата и не може да бъде упреквано.
 Снимка © Социална мрежа " Това беше почтено нещо - каквото вършат всички животни. Нямаме какво повече да кажем. Г-жа Хърд няма да се занимава с тези нелепости "

 Снимка © Социална мрежа
Но икономката на артиста допуска, че откритите изпражнения са прекомерно огромни за това куче. Източник, непосредствен до Деп, съобщи, че има фотоси, които могат да го потвърдят.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР